Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №693 від 09.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Екс-зять Ющенка отримав впливову посаду на Рівненщині

Екс-зять Ющенка отримав впливову посаду на Рівненщині

Сьогодні Федерація футболу Рівненської області отримала нового голову. Рішення прийняли делегати почергової конференції. На головну посаду в футболі Рівненщини претендували кілька кандидатур - Володимир Поліщук, Олег Кучер та екс-зять Віктора Ющенка Олексій Хахльов.

Утім всі зняли свої кандидатури на підтримку Хахльова. 

Перед тим, як розпочати конференцію, присутні заслухали висновки юристів задля легітимності проведення зібрання.

- Наша група дійшла висновку, що конференція проводиться законно та відповідає усім статутам, - сказав делегат Валерій Гладков.

Для участі в конференції запросили також начальника обласного управління молоді та спорту Віталія Ліпського, депутата Рівненської облради Олексія Кособуцького, яких делегати привітали оплесками.

Модератором проведення позачергової конференції обрали першого заступника голови Рівненської обласної Федерації футболу Володимира Поліщука

- Хочу подякувати за підтримку демократичних норм нашої федерації. Не йде мова про перетягування якихось канатів, - сказав пан Поліщук.

Близько півгодини обирались члени робочих органів конференції: для мандатної комісії, лічильної комісії та складу секретаріату.

У присутніх виникла дискусія, щодо висловлення недовіри нинішньому голові РОФФ Михайлу Кривку. Дехто вимагав проголосувати за припинення повноважень пана Кривка. Оскільки його не було на конференції, то виступ голови зняли з порядку денного.

Серед порядку денного – головним чином стояло питання вибору нового голови. Михайлу Кривку висловили недовіру. За Олексія Хахльова проголосували майже одноголосно. Володимир Поліщук залишився першим заступником голови РОФФ, також заступниками стали Валерій Гладков та Олег Кучер. 

09.02.2015



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2015p. 
На головну сторінку