Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №699 від 23.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Комунальників привітали з професійним святом

Вперше за останні роки напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення міський голова Рівного Володимир Хомко, його заступник Олексій Хмилецький та начальник управління ЖКГ Ярослав Сахнюк зустрілися з колективами усіх комунальних підприємств міста.

Це зробили навмисне, адже коли в країні війна - влаштовувати помпезні урочистості в театрі - не на часі. Проте люди, які забезпечують комфортні умови проживання для мешканців обласного центру теж мають право знати, що їх часто невдячна й непомітна для широкого загалу праця має цінуватись.

- У Рівному має безперебійно подаватися гаряча й холодна вода, в будинки подаватися тепло і газ, вулиці мають прибиратися, транспорт ходити. Якщо усе це працює – комунальників ніхто не помічає. Поки прибираємо – не бачать, як тільки не прибрали – відразу згадують. Так і повинно бути , - казав у колективах Володимир Хомко.

Зокрема, керівники міста завітали до робочих колективів управління житлово-комунального господарства виконкому Рівнеради, ТОВ „Рівнетеплоенерго”, РОВКП ВКГ „Рівнеоблводоканал”, „МіськШЕУ”, „КАТП 1728”, КП „Спецкомбінат – ритуальна служба”, КП „Трест зеленого господарства”, ЖКП „Західне”, ЖКП „Сонячне”, ЖКП „Перспективне” та ін.

Найкращих працівників нагородили подяками та грошовими преміями.

23.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 23.03.2015p. 
На головну сторінку