Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №699 від 23.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Бородинський хліб

Бородинський хліб

Заварюємо міцний чай без домішок так, щоб у нас вийшло 400мл, він має бути теплим. В ньому розчиняємо 1,5ч.л.меду, 1,5ч.л.сухих дріжджів. Просіюємо 3,5стакана житнього борошна, 0,5 стакана пшеничного, замішуємо тісто. Не лякайтеся воно буде нагадувати пластилін.

Щіпку коріандру подрібнюємо, або беремо вже мелений. Додаємо в тісто. Формуємо шар, викладаємо у форму, у якій будемо пекти. Даємо збільшитися в об’ємі в два рази.

Духовку розігріваємо до 220С°, випікаємо приблизно 30-40 хвилин. Готовий хліб при постукуванні дає пустотний відголос.

Даємо повністю охолонути і можна пробувати.

23.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 23.03.2015p. 
На головну сторінку