Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №705 від 05.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Допомагаємо нашим захисникам

Допомагаємо нашим захисникам

Українська армія виживає завдяки допомозі волонтерів, підприємців, небайдужих громадян. Наша редакція дослідила, як західні патріотичні області турбуються про свої захисників на Східній Україні.

Більшість бійців, які повертаються із зони антитерористичної операції констатують: якби не допомога волонтерів і меценатів солдати не мали б, що їсти і в що одягнутися. До боротьби проти агресора долучається кожен свідомий громадянин України. Суттєвою є благодійна допомога окремих агрофірм.

Не стоїть осторонь проблем в Україні “Мрія Агрохолдинг”. Компанія допомагає бійцям, які беруть участь в антитерористичній операції. Лише минулого року “Мрія” відправила благодійної допомоги на суму понад 600 тис. грн. Цьогоріч компанія “Мрія Агрохолдинг” запланувала близько двох мільйонів гривень на потреби бійців антитерористичної операції. Вже з початку року допомогу виділили бійцям з Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької областей. ““Мрія Агрохолдинг” і далі перераховуватиме кошти на потреби бійців української армії. Ми намагаємося забезпечувати солдатів усім необхідним. В основному кошти йдуть на продукти, пальне, засоби захисту”, - зауважив керівник відділу соціальних проектів та програм “Мрія Агрохолдинг” Василь Мартюк.

Долучилася компанія і до будівництва фортифікаційних споруд на Східній Україні. Зокрема, вона взяла на себе закупівлю продуктів, яких не виробляють на Тернопільщині – каву, згущене молоко, консерви. Крім того компанія перераховує кошти на потреби української армії. За словами керівника відділу соціальних проектів та програм “Мрія Агрохолдинг” Василя Мартюка, компанія завжди була соціально-відповідальною. Цього року соціальний бюджет затвердили з розрахунку 100 грн. на кожен гектар, який перебуває в обробітку. Зі 100 гривень – 10 спрямовані на потреби учасників Антитерористичної операції.

“Мрія” також турбується про волонтерів та підтримує родини постраждалих під час АТО.

05.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2015p. 
На головну сторінку