Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №705 від 05.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Понад дві з половиною тисячі пайовиків “Мрія Агрохолдинг” отримали продуктові набори

Понад дві з половиною тисячі пайовиків “Мрія Агрохолдинг” отримали продуктові набори

Компанія “Мрія Агрохолдинг” запропонувала пайовикам отримувати продуктові набори в рахунок паю. Проект започаткували напередодні Великодня у Хмельницькій області. Отримали продуктові набори понад дві з половиною тисячі осіб.

“Оплата орендної плати за землі здійснюється переважно в кінці сезону при зборі урожаю, тому ми запропонували нашим пайовикам, отримувати продуктові набори як часткову плату за пай. Таким чином вони можуть отримувати компенсацію за свою землю впродовж року та суттєво заощадити адже ціна продуктів, які входять до набору нижча від тієї, що на ринку”, - наголосив керівник департаменту маркетингу і комунікацій компанії “Мрія Агрохолдинг” Ігор Бочан.

До продуктових наборів входить олія, спеції, консерви, макаронні вироби, мука, чай, кава, печиво, солодощі, згущене молоко та інші продукти харчування. Даний проект отримав позитивні відгуки від пайовиків, тому “Мрія Агрохолдинг” не припинятиме його реалізацію, а в подальшому планує втілювати його і в інших областях.

“Ми розуміємо непросту ситуацію в державі. Не всі пайовики готові чекати до жнив, декому потрібна компенсація за землю швидше, тому ми зробили ще один крок на зустріч і такі програми будемо вдосконалювати, розширяти та впроваджувати на всіх територіях присутності”, - підкреслив Ігор Бочан.

05.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2015p. 
На головну сторінку