Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №705 від 05.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині пройшов ІІ етап обласного фестивалю “Мама, тато, я – спортивна сім’я”

Право виборювати звання найспортивнішого сімейного тріо області мали переможці першого етапу змагань, що проходив у районах та містах обласного значення. До них могли долучитися й усі інші охочі сім’ї.

Спершу кожна сім’я повинна була продемонструвати свою ерудованість у спортивній вікторині.

Далі у програмі змагань були різноманітні естафети, у яких родини мали можливість виявити свої найкращі спортивні якості. Швидко бігати, стрибати, влучно кидати тарілки фрізбі та дротики дартсу, долати смугу перешкод– це далеко не повний перелік вимог до кожного учасника цих змагань. А для справді успішного виступу у них індивідуальна майстерність повинна поєднуватися з чіткістю та злагодженістю командних дій.

Родини, які поступилися у спортзалі, мали можливість взяти реванш у басейні ДЮСШ №2. Тут перевагу, звичайно ж, отримали ті, хто добре плаває. Однак, лише цього для успіху було не достатньо, бо ж й на водяних доріжках теж змагалися у різноманітних естафетах. Влучний кидок м’яча, вправно підхоплений з поверхні води предмет, швидко одягнений рятувальний круг значно збільшували шанси на перемогу. А ще, звичайно, сила татових рук, якому потрібно було з допомогою линви транспортувати на рятувальному кругу “врятованого”.

Боротьба, як на суші, так і на воді, була впертою і безкомпромісною. Дорослі всіляко намагалися показати приклад спортивного завзяття дітям, а ті в свою чергу з усіх сил старалися бути гідними партнерами своїх батьків.

Змагання видалися захоплюючими для всіх учасників - дорослих і дітей. Об’єднання зусиль для досягнення спільної мети, пережиті разом емоції спортивної боротьби, безперечно, сприяли згуртуванню родин. А це і є одним з основних завдань фестивалю.

У загальному підсумку змагань перемогу здобула сім’я рівнян Наталії Пастухової та Олександра Мрозовича на чолі з їх сином Cергієм.

Здолбунівчани Ірина Буцька, Михайло Гарбовський та їх син Лев посіли друге місце.

Наталії і Віктору Яковцям та їхній дочці Олександрі з міста Корця дісталася “бронза”.

Переможці та призери фестивалю нагороджені дипломами, кубками та медалями комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради і призами відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

05.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2015p. 
На головну сторінку