Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №205 від 15.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На відкритому повітрі

Найкращі ді-джеї грали в Любомирці

Найкращі ді-джеї грали в Любомирці

Так повелося, що молодь Рівного часто скаржиться на те, що в нашому місті рідко проводяться різноманітні вечірки та концерти. Виправити це становище взялися небайдужі до мистецтва люди. Отож, у суботу в селі Любомирка відбувся перший рівненський фестиваль електронної музики під гучною назвою “OPEN AIR”. У перекладі з англійської це словосполучення означає “відкрите повітря”, що повністю відповідало дійсності, адже все дійство проходило на свіжому повітрі під відкритим небом.

Про проведення цього фестивалю рівнянам відомо було давно, тому квитки на нього дехто придбав заздалегідь, - любителі електронних мотивів не хотіли пропустити видовище, яке обіцяли створити найкращі ді-джеї нашої держави та сусідньої Росії. А їх на фестиваль запрошено було чимало. Для того, аби показати всю привабливість та енергійність молодіжної культури, запросили столичного ді-джея Alfreda, львівських Mihal Pro та Veroniku та полтавського Maxx. З Росії в Любомирку завітала ді-джей Nadi, яку за вміння витворяти на пластинках дива добре знають у Санкт-Петербурзі. Не забули й про рівненських ді-джеїв, яких молодь не раз мала змогу почути на дискотеках та вечірках, що влаштовувалися в найбільш відвідуваних клубах Рівного, - Fokus та Ground.

Вже після обіду до місця відправки автобусів почали сходитися ті, хто бажав стати свідками першого в історії області подібного свята. Мало хто уявляв, як це все виглядатиме, адже раніше відомих ді-джеїв можна було почути або на дискотеках, піти на які не завжди вистачало коштів, або на концертах відомих зірок, де вони своєю музикою просто заповнювали програму. Цього ж разу вони були головними постатями. Та й як можна оминути увагою сцену, коли з потужних колонок лунає понад 25 кіловат звуку?

Початок дійства присутня молодь зустріла оплесками та вигуками, її ще більше підбадьорював рівненський МС Artict. Він закликав усіх веселитися, танцювати та вітати кожного з тих, хто піднімався на сцену. Після виступів ді-джеїв на присутніх чекало топлес-денс та лазерне шоу, яке глядачі зустріли з особливим захопленням. А потужний феєрверк, з кожним вибухом якого вибухали й емоції рівненської молоді, став яскравою крапкою в закритті фестивалю.

За словами молоді, яка після Open Air поверталася додому, кращої гулянки годі було й бажати. Хоча на початку люду було малувато, та ближче до кінця прихильників електронної музики наїхало стільки, що не було де яблуку впасти. Приємні спогади залишилися і у приїжджих ді-джеїв:

- У нашій країні проводиться чимало різних фестивалів, - розповів полтавський ді-джей Maxx, - тому класно, що задумали організувати й Traffik - фестиваль електронної музики. Адже серед молоді є не тільки неформали й рокери, а й ті, хто захоплюється ритмікою, яку створюють ді-джеї. На дискотеках не можна відчути всього того, що вдалося показати на відкритій сцені в Любомирці. Особисто мені дуже сподобалося брати участь в цьому заході, а рівненська публіка, мабуть, найкраща з тих, перед якою доводилося виступати.

15.09.2005Аліна БАНУШ



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2005p. 
На головну сторінку