Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №205 від 15.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Клубне життя

Спочатку фестиваль, а потім - школа… ді-джеїв

Щоп’ятниці в “Холідеї” роздають призи

У відомому рівненському диско-клубі “Холідей” – незвичайне видовище! Що цікаво, триватиме воно не день і не два, а… цілий місяць. Тут, уперше в Рівному, розпочинається фестиваль клубної музики.

За словами директора клубу “Холідей”, проведення фестивалю має на меті не тільки популяризувати клубну культуру в Рівному, - у всьому світі цей музичний напрям нині на піку популярності, - а й розкрити можливості місцевих ді-джеїв (у фестивалі їх братиме участь вісімнадцятеро). Щоп’ятниці відвідувачі “Холідею” зможуть почути трьох-чотирьох учасників. Методом голосування (відвідувачам при вході разом з квитком даватиметься купон, в якому потрібно відзначити ді-джея, який сподобався найбільше, і до кінця вечора опустити купон у спеціальну урну) буде визначено кращих ді-джеїв, які змагатимуться за перше місце у фіналі, який відбудеться 21 жовтня. Привабливим для відвідувачів є й те, що кожної п’ятниці серед присутніх будуть розігруватися цінні призи від спонсорів.

А 22 жовтня, після підбиття підсумків, диско-клуб “Холідей” відвідає популярний київський ді-джей ICE, який винагородить переможців фестивалю цінними призами. Планується також випустити промо-диск, у якій увійдуть треки фіналістів та постійних ді-джеїв “Холідею”. Він буде розповсюджуватися у популярних клубах столиці та, в якості призів, - на рівненських радіостанціях.

Крім того, повідомив, що в диско-клубі “Холідей” відкривається школа ді-джеїв. Потрапити туди може кожен, хто бажає навчитися ді-джейської майстерності, а кращим із них буде надана можливість залишитися працювати в “Холідеї”.

Отож, 16 вересня виступатимуть dj КОЛОБОК, SWEET, MAXX; 23 вересня - dj CHIKA, DAN, FOCUS, MK.LIE; 30 вересня - dj SAM, KENVILO, WOODMAN; 7 жовтня - dj В.НИЩЕНКО, ПЕРЕЦ, GROUND, CHIP; 14 жовтня - dj SHIMAN, CAPS, DJ SHURIKOFF.

15.09.2005Надія РУДИК



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2005p. 
На головну сторінку