Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №715 від 14.07.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Агрохолдинг “МРІЯ” розпочав збір врожаю

Агрохолдинг “МРІЯ” успішно приступив до збиральної кампанії. Цього року Компанія планує зібрати врожай із загальної площі 126 тис. га, з яких озимі культури займають 58,5 тис. га. Першими жнивують озимий ячмінь та ріпак, після них збиратимуть озиму пшеницю. При необхідності перед жнивами вибірково проводиться десикація культур. Паралельно зі збором врожаю здійснюється підготовка грунтів до осінньої посівної.

“МРІЯ” повністю забезпечена всіма необхідними ресурсами для того, щоб зібрати врожай озимини у відповідні агрономічні терміни. На жнивах будуть одночасно задіяні 85 високопродуктивних комбайнів провідних виробників, а також понад 200 одиниць вантажного автотранспорту для вивезення врожаю з поля та транспортування його до елеваторів. Компанія вчасно підготувала до сезону 7 своїх елеваторів та 3 зерносховища загальною потужністю понад 600 тис. тонн зерна. До запуску готовий також насіннєвий завод, добова продуктивність якого сягає 300 тонн насіннєвого матеріалу. Крім того, на початку червня “МРІЇ” вдалося поповнити оборотний капітал на 25 млн. дол., за рахунок яких буде здійснюватися фінансування збиральної і, частково, посівної кампанії.

Збір пізніх зернових та зернобобових культур (кукурудзи, гречки, сої) “МРІЯ Агрохолдинг” планує розпочати у встановлені терміни – всередині вересня.

Відразу після збору озимої пшениці Компанія “МРІЯ” розпочне видачу орендної плати. Паї будуть виплачуватись вчасно, згідно діючих договорів оренди та сталої багаторічної практики – в грошовій чи натуральній формі за бажанням пайовиків. Для розрахунку з селянами Компанія забезпечить якісне зерно, зібране на власних полях та приведене до всіх відповідних стандартів якості.

14.07.2015



Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2015p. 
На головну сторінку