Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №718 від 03.08.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як доглядати за шкірою в спеку

1. Літо дарує нам величезний вибір різноманітних свіжих фруктів, овочів і зелені. Ці продукти допомагають шкірі залишатися сяючою і здоровою. Спробуйте хоча б раз на тиждень влаштовувати детокс-дні виключно на овочах і фруктах.

Пийте фруктові соки і смузі вранці, вдень робіть овочеві салати, а ввечері запікайте їх або готуйте на пару. Протягом дня їжте ягоди в необмеженій кількості.

2. Для літа використовуйте засоби з легкими і освіжаючими текстурами.

Обов’язково вивчайте склад засобів. У легких літніх новинках виробники, як правило, не використовують олій, збільшують вміст антиоксидантів і зволожуючих компонентів. Крім того, в літніх засобах для догляду вищий сонцезахисний фактор. Міняйте свій “зимовий” засіб на “літній” на початку травня, і користуйтеся ним аж до кінця вересня.

3. Захист від сонця - головний принцип догляду за шкірою. Сонце руйнує клітини шкіри і викликає її раннє старіння і появу пігментації.

Ступінь захисту повинна бути не менше 25 одиниць, а для світлої шкіри - не менше 30. Наносити захисний засіб необхідно навіть в похмурі дні: ультрафіолет прекрасно проникає і крізь хмари.

4. Влітку ми відкриваємо велику частину свого тіла. Особливо ноги притягують найбільше поглядів. Навіть якщо у вас довгі стрункі ноги, надати їм ще більш спокусливий вигляд зовсім не завадить.

Обов’язково робіть епіляцію і регулярно наносьте автозагар, які підкреслять красивий рельєф шкіри і зроблять ваші ноги ще більш сексуальними.

Підкресліть загар лосьйоном для тіла з світловідбиваючими частинками. Той же лосьйон зробить шкіру ніг візуально більш гладкою і красивою.

5. Для літнього догляду за шкірою у вашій косметичці неодмінно повинні бути засоби, які допоможуть швидко і ефективно приховати недоліки шкіри.

Засіб № 1 - матуючі серветки. Вони допоможуть швидко прибрати жирний блиск і пил, що осів на шкіру. З їхньою допомогою ви легко і швидко поправити макіяж, не наносячи при цьому зайвий шар косметики.

Ще один засіб-помічник - дезінфікуючий гель. Він допоможе швидко усунути запалення і розширені пори. Достатньо лише двічі на день наносити гель локально на проблемні зони. Його потрібно використовувати безпосередньо перед макіяжем.

03.08.2015



Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2015p. 
На головну сторінку