Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №205 від 15.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оце так звірство!

Різав свиням яблука, а потім взявся за людей

Минулого вівторка в село Буди Рокитнівського району приїхав 27-річний Микола із сусіднього села, щоб допомогти знайомому викосити сіно. Попрацювавши цілий день, чоловіки сіли вечеряти. Якраз у цей час до оселі господаря прибігла сусідка, мовляв, так і так, телевізор зламався, а якраз цікаве кіно йде... Господар дозволив Наталі подивитися телевізор у себе вдома, а сам тим часом пішов вечеряти далі...

У той час, коли Наталя насолоджувалася картинами “мильної опери”, її 49-річний чоловік клопотався по господарству - різав яблука для свиней. І тут раптом він відчув себе, напевно, лохом: як це так, я тут по господарству пораюся, а вона, як королева, сидить біля телевізора, ще й в оточенні чоловіків? Зірвавшись з місця, він пішов до сусіда з тим же ножем, яким різав яблука. Зайшовши у хату і без ніякого вам “добрий день” та “перепрошую”, налетів на дружину, мовляв, ти така й сяка, йди додому!

27-річний Микола (ну, чим не джентльмен) встав з-за столу і почав захищати жінку. Павла це неабияк розлютило, і він накинувся на Миколу. Через якусь секунду лезо впилося в груди молодого чоловіка. Потерпілий від крововиливу помер на місці.

За словами прокурора-криміналіста прокуратури Рівненської області Анатолія ПЕРЕТЯТКА, поки що Павла Б. направили на амбулаторну психіатричну експертизу. Відомо, що в чоловіка є однорічна донька, у селі його знали, як доброго господаря та батька... А тепер став убивцею.

15.09.2005



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2005p. 
На головну сторінку