Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №726 від 28.09.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Лісівникам подякували за професіоналізм та патріотичну позицію

Близько трьохсот працівників лісового господарства зібралося в актовій залі Клеванського лісництва, щоб відсвяткувати своє професійне свято – День працівника лісу. Привітав лісівників краю і голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков.

Керівник Рівненщини наголосив на особливій ролі працівників лісового господарства для економіки області. Адже саме продукція цієї галузі складає левову частку усього валового продукту що виробляє область. А ще в цій галузі одна з найвищих заробітних плат в області.

“Завдяки Вашій професійній роботі лісова галузь Рівненщини упродовж тривалого часу ефективно працює та розвивається, відчутно підживлює економіку області. На сьогодні ви виробляєте близько 10% від усієї продукції нашої області. Це є свідченням згуртованості та професіоналізму працівників лісової галузі”, - наголосив Віталій Чугунніков.

Окремо голова ОДА подякував працівникам лісу за їхню патріотичну позицію в цей непростий час. Зокрема, саме завдяки участі рівненських лісників сьогодні триває відбудова відвойованих міст сходу України.

“Чималу допомогу лісники надають й українським військовим що наразі перебувають в зоні АТО. А їхня участь в будівництві фортифікаційних споруд дозволила області стати першою в Україні і вчасно завершити будівництво цих оборонних споруд на сході”, - підкреслив голова ОДА.

На завершення Віталій Чугунніков нагородив провідних лісівників почесними грамотами обласної державної адміністрації. А начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Володимира Грицайчука годинником.

28.09.2015



Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2015p. 
На головну сторінку