Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №728 від 12.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Олексій Муляренко: “Я - людина слова і працюю на результат. Моя мета - розвиток Рівного”

Олексій Муляренко: “Я - людина слова і працюю на результат. Моя мета - розвиток Рівного”

Серед претендентів на посаду міського голови Рівного - молодий перспективний кандидат, корінний рівнянин Олексій Муляренко. Сьогодні це реальна альтернатива тим кандидатам, імена яких активно нав’язують, як потенційних переможців. Про Олексія Муляренка говорять не надумані технологами рекламні меседжі, а конкретні справи. У 2001 році Олексій Муляренко заснував і очолив завод з виробництва броньованих та протипожежних дверей “СТАЛЬ-М”. Нині там працює понад півсотні працівників і підприємство - лідер галузі, а продукція витримує достойну конкуренцію з європейськими аналогами.

Своє рішення йти на вибори Олексій Муляренко пояснює просто: “Як корінний рівнянин, серед претендентів на цю відповідальну посаду не побачив жодного, хто б міг стати справжнім керівником мого міста. Рівняни достойні того, щоб жити в сучасному європейському місті. Мій досвід допоможе втілити це прагнення кожного патріота свого міста”.

Олексій Муляренко має чітке уявлення, якими будуть його перші кроки на посаді керівника міста. І бере на себе повну відповідальність за їх реалізацію. Рівне повинне мати стратегічний план розвитку. Його розроблятиме і втілюватиме кандидат разом зі своєю командою. Адже життя та добробут мешканців рідного міста стоять пріоритетним завданням. Рівне не може розвиватися в нинішніх територіальних межах, вважає Олексій Віталійович. Саме тому слід розширювати межі міста шляхом приєднання суміжних територій. Малий та середній бізнес, який формує середній клас, потребує підтримки.

- Я створив свій бізнес з нуля і чітко це усвідомлюю. Тому реалізація програми розвитку підприємництва в місті - одне з головних завдань на посаді міського голови, - наголошує кандидат.

Досвід керівника, переконаний Олексій Муляренко, допоможе йому створити у Рівному нові робочі місця, залучити інвестиції, які працюватимуть на розвиток міста.

“Котом у мішку” кандидат вважає новий закон про передачу житлових будинків на утримання самих мешканців. На думку Олексія Муляренка, людям можуть дістатися напіврозвалені будівлі, а капітальний ремонт їм буде не по кишені. Саме тому кандидат став одним із розробників законопроекту, який передбачає здійснення капітального ремонту будинків на умовах співфінансування за рахунок державного та місцевого бюджетів.

- Це стане поштовхом до активного створення ОСББ у не лише у Рівному, а й в інших містах України, - переконаний Олексій Віталійович.

Окремим пунктом у своїй програмі дій Олексій Муляренко виділяє розширення мережі дошкільних закладів. Адже дитячих садочків нині в Рівному катастрофічно бракує. Водночас чимало приміщень колишніх дитсадків ще раніше були передані іншим установам. Тому на посаді міського голови Олексій Муляренко прагнутиме їх повернути у власність міста та знову там відродити дошкільні заклади.

- Для цих стратегічних планів я балотуюся на посаду міського голови за підтримки сильної команди однодумців. У кожному міському окрузі ми виставили дієвих і знаних кандидатів, які своїми справами не раз підтверджували реноме людей слова і діла. Поки розкручені кандидати довгий час ворогують між собою, я хочу показати результат роботи – мій та команди.

12.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2015p. 
На головну сторінку