Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №728 від 12.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

ДОПОМОГА КОРЕЦЬКИМ БІЙЦЯМ АТО ВІД АГРОХОЛДИНГУ “МРІЯ”

ДОПОМОГА КОРЕЦЬКИМ БІЙЦЯМ АТО ВІД АГРОХОЛДИНГУ “МРІЯ”

Від початку Антитерористичної операції на сході “МРІЯ Агрохолдинг” як соціально відповідальна Компанія активно надає благодійну допомогу українським бійцям. Кошти на ці потреби виділяються Агрохолдингом з розрахунку по 10 грн. на 1 гектар землі, що перебуває в його обробітку у кожному районі, в тому числі Рівненської області.

Так, не враховуючи решти соціальних проектів та ініціатив “МРІЇ”, вже понад 27 тис. грн. з початку року перераховано на різні потреби бійців з Кореччини, які несуть службу в гарячих точках. На цю суму було закуплено та передано воїнам спецодяг, взуття, спальні мішки, матраци тощо.

Представник “МРІЯ Агрохолдинг” у Рівненській області Роман Мамончук розповідає: “Корецька РДА вже кілька разів зверталася до нашої Компанії з відповідними запитами про надання допомоги бійцям АТО. І кожного разу ми оперативно реагуємо та виділяємо фінансування на закупівлю необхідної амуніції в рамках нашого соціального бюджету”.

Ще в травні “МРІЯ” оплатила спальні мішки для воїнів Корецького р-ну вартістю 9 тис. грн., у червні – виділила 5 тис. грн. на ватні матраци та постільну білизну для них, ще 10,4 тис. грн. було надано у вересні на закупівлю берців та наступної партії спальних мішків. “Окрім листів РДА, Компанія реагує і на запити від окремих людей, наших пайовиків, – повідомляє пан Мамончук. – Ми виплатили авансом орендну плату, а також надали благодійну допомогу в розмірі 3 тис. грн. жительці села Головниця Корецького р-ну, в якої “МРІЯ” орендує пай. Жінка звернулася по допомогу для сина, що у серпні відправлявся служити в АТО. За виділені кошти воїну придбали потрібний йому спецодяг”.

У Компанії “МРІЯ” розуміють, що в теперішній складній ситуації держава не може забезпечити своїх бійців усім необхідним в потрібній кількості. Керівник відділу соціальних проектів Агрохолдингу Василь Мартюк зазначає: “Ми не маємо морального права залишити своїх захисників напризволяще. На допомогу від “МРІЇ” наші військові можуть розраховувати, аж поки війна не закінчиться. В масштабах Компанії ми реалізовуємо дуже серйозні благодійні проекти для АТО: передаємо на схід техніку, пальне, продукти харчування, медикаменти, амуніцію та багато іншого, оздоровлюємо дітей бійців, долучаємось до волонтерських ініціатив. На все це “МРІЯ” виділила цього року 2 млн. грн. Так ми робимо все можливе, щоб пришвидшити настання миру”.

12.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2015p. 
На головну сторінку