Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №728 від 12.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

На Рівненщині для інвесторів готують цифрову карту

У Рівненській області триває робота над створенням карти інвестиційної привабливості території. Над її розробкою працюють фахівці Рівненської ОДА спільно з командою Google.

Як повідомив директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, за допомогою google-продуктів буде створений сучасний сайт для потенційних закордонних та внутрішніх інвесторів. На інтерфейсі майбутнього ресурсу позначать об’єкти інвестиційної нерухомості – “грінфілди” та “браунфілди”, тобто земельні ділянки та незакінчені будівництва. А ще на неї нанесуть “стартапи” – проекти, які нещодавно створені і знаходяться у стані розвитку або вивчення перспективних ринків.

Наразі представники робочої групи з питань залучення інвестицій в економіку Рівненської області та агенція “InvestinRivne” продовжують напрацьовувати пропозиції. Зокрема, її представники вже відвідали та зібрали інформацію про привабливі ділянки, об’єкти та проекти в Острозькому, Здолбунівському, Гощанському та Корецькому районах.

“Інвестиційна карта Рівненщини значно полегшить потенційним донорам знайти місця та об’єкти, куди можна вкладати кошти. А залучення грошей потенційних зовнішніх та внутрішніх інвесторів, в свою чергу, сприятиме розвитку галузей економіки Рівненщини”, - зазначив Ігор Тимошенко.

Карту інвестиційної привабливості Рівненщини планують завершити до кінця року.

12.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2015p. 
На головну сторінку