Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №728 від 12.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Курячий попкорн

Курячий попкорн

На 6 порцій: - 1кг курячого філе, - 150мл нежирного кефіру, - 100гр.цільнозернового борошна, - сіль, перець, паприка

Філе миємо, просушуємо паперовим рушничком, нарізаємо шматочками 4*4см. Солимо, перчимо, приправляємо паприкою. Викладаємо в борошно, обкачуємо так, щоб кожен шматочок був запанірований. Тоді всі шматочки обережно викладаємо в кефір, намагаємось ретельно обмакнути кожен шматок. Тоді все знову викладаємо в борошно. У нас утворилася подвійна паніровка. Тепер кожен шматочок викладаємо на якусь площину (в ідеалі на решітку) на 5-7 хвилин. Це робиться для того, щоб наша паніровка була щільнішою та хрусткішою.

А далі є два шляхи: для дітей викладаємо курячі заготовки на деко і запікаємо 20 хвилин при 170С°. А для дорослих можна обсмажити у фритюрі. В будь-якому разі шматочки зменшаться в об’ємі, набудуть золотавого кольору, стануть хрусткими, що дуже нагадує попкорн.

Подавати гарячим з салатом, домашнім кетчупом.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

12.10.2015



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2015p. 
На головну сторінку