Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №205 від 15.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Злодії залізли в

Божий храм

У ніч з четверга на п’ятницю з церкви села Весняне, що в Корецькому районі, невідомі, зламавши віконну решітку, поцупили ікону Божої матері, плащаниці, срібний хрест із позолотою та дві срібні чаші. Злочинці перебувають у розшуку.

Таксисти звіріють

Це ж треба - таксист на вулиці Струтинської обласного центру серед білого дня побив 50-річну жінку. Мало того, - чоловік ще й намагався душити жертву. Чим уже так “допекла” рівнянка темпераментному таксисту, не розрахувалася за проїзд чи що? До жінки було викликано “швидку”, яка доправила її, всю в синцях, у лікарні.

Рибалка попався на гачок...

...На гачок міліції. Він якраз проїжджав селом Здовбиця, де його і затримали. А улов у бравого рибалки виявився немалим - 51 кілограм риби, вартість якої становить приблизно сімсот гривень. Все це добро він незаконно здобув у ставку села Понебель Рівненського району. Між іншим, злодій виявився охоронцем ВАТ “Рівнеазот”.

Знали, кого оббирати

Минулої п’ятниці серед білого дня двоє невідомих пограбували в центрі Костополя 37-річного місцевого жителя. Злочинці вирвали з його рук барсетку, у якій знаходилася тисяча доларів.

Старість - не радість

Нещодавно із другого поверху будинку, який знаходиться в центрі Рівного, випав 75-річний дідусь, який хворів на старечий склероз. Бідолашний покинув цей світ.

Ще одна трагедія трапилася зі старою людиною. 81-річний мешканець Дубровицького району нещодавно впав у колодязь на власному дворі й утопився.

15.09.2005За повідомленням служби “03” та центру зв’язків з громадськістю УМВСУ

в Рівненській області




Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2005p. 
На головну сторінку