Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №205 від 15.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Усміхніться!

Батьківщина кличе… на захист,

або Як “відкосити” від армії

Я проходив медкомісію у військкоматі двічі. Незалежно від того, що лікарі в мені бачили, всі вони, як один, писали “придатний”. В останньому кабінеті, у психіатра, я навіть станцював гопака і згриз олівець у нього зі столу. Але психіатр написав “придатний”. Але потім я вступив до інституту, і мені дали відстрочку.

Наступного разу я вирішив поекспериментувати. Спочатку запитав у першого ж лікаря, чи не можна мені не проходити всю цю марудну комісію, а відразу написати “придатний” і негайно відправитися в частину. Він здивувався, але все-таки наказав пройти медкомісію повністю.

Розмову з кожним лікарем я починав з того, що просив не оглядати мене, а відразу написати “придатний”, тому що я, мовляв, дуже хочу служити в десанті, але моя мрія може не здійснитися, якщо вони знайдуть у мене яке-небудь захворювання.

Лікарі починали оглядати мене набагато уважніше. Терапевт прослуховувала мене стетоскопом і запідозрила якісь шуми та хрипи, про що мені повідомила. Я відразу почав агресивно заперечувати, активно застосовуючи недруковану лексику: мовляв, які ще шуми, немає там ніяких шумів, це у ваші залізячки засмітилися, а те, що я трішки під кайфом, - то хіба від цього якісь шуми бувають?!

А ну, кажу, залиште ці свої шуми, пишіть “придатний”, бо якщо я через вас у десант не потраплю, то закопаю прямо отут, у кабінеті!

Лікарка теж стала “в позу”, накричала на мене і написала в медичній карті набагато більше всяких шумів і хрипів, ніж було насправді.

Ситуація повторилася з декількома лікарями. Окуліста я хвилин десять переконував, що зір у мене двістівідсотковий, просто в нього таблиця неправильна.

Отож, до останнього лікаря (психіатра) я прийшов з повною картою всіляких болячок. Хоча він і намагався уникнути зайвих розмов, але з ним також довелося поспілкуватися. Я дохідливо й агресивно пояснив психіатрові, що в них отут жидівська змова, що вони роблять усе можливе, щоб неньку-Україну захищали всякі татари, молдавани і жиди (до слова, сам я за походженням - єврей), що вони не хочуть пускати щирого українця в десант, що Ісус Христос був арійцем, отож, українцем, що вони всю Україну купили і знову продали, що кокаїн розширює свідомість, і що я ще до них доберуся.

Результат - білий квиток. “Непридатний” у половини лікарів ні до чого!

15.09.2005Антон СКВОРОНСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2005p. 
На головну сторінку