Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №732 від 09.11.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівненщини

Стали відомі переможці Всеукраїнського турніру юних економістів

У Рівному завершився ХI Всеукраїнський учнівський турнір юних економістів. Наша область вже втретє приймає його учасників. Цьогоріч  позмагатись  приїхало 12 команд з різних куточків України. За звання кращого знавця економіки боролись учні  випускних класів з Волинської, Івано-Франківської, Харківської, Сумської, Житомирської, Львівської та Рівненської областей.

Учасники турніру під час інтелектуальних поєдинків аналізували актуальні питання економічної теорії, макроекономіки, міжнародної економіки, маркетингу та фінансів. Окрім демонстрації глибоких власних знань та ерудиції, школярі мали можливість удосконалити вміння командної роботи, толерантності під час ведення дискусій, аргументації своїх поглядів щодо нагальних проблем сучасності.

“Ми бачимо зацікавленість з боку дітей до економічних питань, хоча в шкільній програмі цього предмету як обов’язкового немає. Сподіваюсь, що ці знання учні зможуть застосувати в майбутньому практично”, - зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

У підсумку переможцем  Всеукраїнського турніру стала команда з Луцька, друге місце посіли дві команди з Харкова, а третє - розділили учасники з Рівненської, Сумської та Волинської областей.

09.11.2015



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2015p. 
На головну сторінку