Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №739 від 28.12.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Маленькі рівняни взяли участь у чемпіонаті області зі Спасу

Маленькі рівняни взяли участь у чемпіонаті області зі Спасу

20 грудня, перед козацьким Новим Роком, ми провели чемпіонат Рівненської області з українського рукопашу “Спас”. Змагалися хлопці і дівчата у двох вікових категоріях з Рівного, Луцька і Нетішина. 

Від Рівного виступали спасівці, гопаківці (ШБГ “Сварог”), представники бразильського джиу-джитсу (клуб “Прайд”) та тхеквондо. Серед гостей були спасівці з Луцька та гопаківці з Хмельницької області (ШБГ “Сварог” з Нетішина). Бої відбувалися у теплій і дружній обстановці.

Всі дітки отримали практику в змаганнях. Приємно було спостергати за зростанням технічного рівня спортсменів. І ще більш приємно було бачити це у своїх учнів. Так, Дарина Нерчук змогла двічі якісно прихопити ногу Марії Боженко (тхеквондо). А як душила жаба, коли суддя-годій в ці моменти зупиняв бій! Зупиняв він об’єктивно, не посперечаєшся. Але завдяки цим нереалізованим кидкам Дарина могла б перемогти. А так, кращою стала Марійка. Вона, доречі, гарно контратакувала ногами в тулуб.

А ще, нарешті, вдалося порадіти за перемогу деяких учнів, які чітко виконували настанови перед боєм. Раніше такого за ними не помічав. Результатами стали дострокові завершення поєдинків. Наприклад больовим прийомом.

Юра Пашковський нарешті завершив бій больовим на руку. З четвертої спроби – суперник виявився спритним. Було багато цікавих моментів. Гарно зарекомендували себе спасівці з Луцька, навіть ті, хто займається всього кілька місяців. Малята з “Прайду” впевнено вибороли два перших місця.

А кращі наші бійці поїдуть на чемпіонат України з вільного козацького бою за правилами Бойового Гопака у Березне 9-10 січня.

28.12.2015



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2015p. 
На головну сторінку