Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №260 від 06.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З першим ювілеєм, газето!

Нам - аж п’ять!

Нам - аж п’ять!

Вітаємо колектив редакції, її читачів, ділових партнерів, друзів - усіх тих, без кого б наше видання не відбулося, - із 5-ою річницею з дня виходу в світ першого номера “Рівне-Ракурсу”!

Ці п’ять років були сповнені творчої, натхненної, насиченої та плідної праці – як засновників газети, так і трудового колективу редакції та всього інформаційно-рекламного агентства “Ракурс”. Багатьом наша газета дала путівку в життя, подарувавши професійні вміння і наснагу до подальшої праці журналіста. Але, насамперед, хочеться сказати слово вдячності тим, хто не зрадив своїй газеті, рік у рік віддаючи їй свій талант і творчі устремління: технічному директору Вадиму Тарасюку, заступнику директора Тарасу Шевчуку, старшому дизайнеру Олені Вирво, редактору відділу Аллі Рогашко, бухгалтеру Марії Марчук. Приємно, що колектив редакції газети поповнили і нові високопрофесійні кадри: Марія Пасека, Володимир Попик, Валентина Захарова, Ольга Белтерецу. Допомагають газеті розвиватися і працівники рекламного відділу ІРА “Ракурс” на чолі з Дмитром Ящуком, й інші працівники нашого ділового партнера - газети “Об’ява”, - велика їм за це подяка.

Власне, назвати сьогодні імена усіх справжніх друзів “Рівне-Ракурсу” було б нереально, - їх дуже багато в усіх куточках Рівненської області і в самому обласному центрі. Адже за ці п’ять років газета стала популярною серед тисяч людей, її знають, з нетерпінням чекають виходу в четвер, до її думки прислухаються, з нею радяться, звертаються по допомогу. Будьте певні: і сьогодні, і в майбутньому “Рівне-Ракурс” залишиться такою ж, як була завжди, - відкритою для читачів, щирою, чесною і, звичайно, дуже-дуже цікавою!

Залишайтеся з нами!

Зі святом газети вас, люди!

Читачів газети з Костополя і ближчих районів запрошуємо на святкове шоу-караоке, яке відбудеться в суботу, 7 жовтня, на площі біля міської ради! Будемо раді вас бачити!

Інформація для передплатників

Передплатні індекси 23429 (на 1-6 місяців); 08903 (на 12 місяців).

Увага! При передплаті “Рівне-Ракурсу” на 12 місяців редакційна знижка становить 20 відсотків (вартість передплати – 35,84 грн).

06.10.2006



Рівне-Ракурс №10 від 06.10.2006p. 
На головну сторінку