Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №740 від 11.01.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали здолбунівські поліцейські

Підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали здолбунівські поліцейські

Оперативники карного розшуку Здолбунівського відділення поліції затримали зловмисника, який напав із ножем на 27-річного здолбунівчанина. 31-річному жителю Рівненського району повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Увечері 25 грудня у кафе між здолбунівчанином та мешканцем селища Квасилів виникла сварка. Перекинувшись взаємними образами, чоловіки розійшлися кожен до своєї компанії продовжувати відпочинок. А вже о четвертій ночі 31-річний квасилівчанин, зачаївши образу, чекав свого кривдника у під’їзді будинку. Нічого не пояснюючи, він наніс мешканцю райцентру чисельні ножові поранення в різні частини тіла та зник з місця події.

Потерпілого госпіталізували в хірургічне відділення районної центральної лікарні з колото-різаними ранами грудної клітки, стегна і венозною крововтратою. Медики вже провели два оперативних втручання, його стан оцінюють як стабільно важкий.

Проведеними оперативними заходами поліцейські затримали зловмисника, який виявився раніше судимим за розбій та звільнився з місць позбавлення волі у 2012 році.

— Відомості за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Здолбунівського відділення поліції Олександр Панасюк. — Зловмиснику вже повідомили про підозру, його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк строк від п’яти до восьми років.

11.01.2016Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 11.01.2016p. 
На головну сторінку