Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №747 від 29.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Фестиваль здорового способу життя в місті Дубно

Фестиваль здорового способу життя в місті Дубно

Працівники комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради, за сприяння управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Дубенського міськвиконкому, завітали до Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, щоб провести фестиваль здорового способу життя серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Сім команд юних спортсменів ретельно підготувалися до проведення спортивного заходу, тому він перетворився на справжнє свято, сповнене не лише спортивного завзяття, а й естетичного задоволення.

Під час урочистого відкриття заходу, працівники КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” ще раз нагадали підростаючому поколінню про необхідність займатися фізичною культурою і спортом та активно проводити своє дозвілля.

Після урочистих промов, учням було запропоновано спортивну програму фестивалю, до якої входили різноманітні командні естафети та індивідуальні конкурси. Юні спортсмени демонстрували своє вміння справлятися з футбольними та фітбольними м’ячами, тенісними ракетками та хокейними ключками.

Для участі в індивідуальних конкурсах команди делегували своїх представників, котрі вміють вправно обходитися з гімнастичним обручем, скакалкою, футбольним м’ячем та влучно накидати кільця на конуси.

Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників, так і для вболівальників. Веселі та запальні танці у виконанні вихованців місцевого дитячого танцювального колективу “NO NAME” піднімали настрій учасників та емоційно налаштували їх на змагання у спортивних естафетах і конкурсах.

Зрештою, суддівська колегія, підбивши підсумки спортивної програми, визначила переможців та призерів.

У естафетах на найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялася команда “Спартак”. Срібні нагороди дісталися команді “Winners”. Третє місце посіла команда “Форсаж”.

В індивідуальних конкурсах переможцями стали:

- Тетяна Щеголєва - найкраще впоралася з гімнастичними обручами;

- зі скакалкою всіх перестрибав Валерій Баковецький;

- Павло Бескід найдовше жонглював футбольним м’ячем і виборов титул “Володаря м’яча”;

- найвлучнішим у накидання кілець на конуси у конкурсі “Володар кілець” був Давид Староста.

Переможці та призери у командних змаганнях були нагороджені дипломами КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” та призами Відділення НОК України у Рівненській області. Призи від Відділення НОК України у Рівненській області також отримали переможці індивідуальних конкурсів.

Скориставшись нагодою, працівники “Спорту для всіх” Рівненщини вручили нагороди місцевим переможцям та призерам обласних конкурсів. Зокрема, за перше місце в обласному конкурсі “Олімпійський куточок” серед шкіл І ступеня кубком і дипломом КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” та призами Відділення НОК України у Рівненській області відзначено Дубенський навчально-виховний комплекс “Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад”. За друге місце у цьому конкурсі серед шкіл І – ІІІ ступенів нагороду отримала Дубенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1.

Відзнаки від КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” та Відділення НОК України у Рівненській області за участь в обласному конкурсі дитячого малюнка на спортивну тематику “Спорт очима дітей”, що проходив з нагоди 25 річниці створення Національного олімпійського комітету України отримали:

- третє місце - учениця 7-А класу Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Софія Кирик;

- друге місце - учень 4-В класу Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 Максим Дикса;

- перше місце - учениця 10 класу Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Юлія Євтух.

29.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 29.02.2016p. 
На головну сторінку