Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №747 від 29.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Омолоджуюче обгортання тіла на основі вина

Омолоджуюче обгортання тіла на основі вина

Використання винограду в косметології відомо ще з часів Стародавнього Риму. Найкрасивіші мешканки Імперії приймали ванни з соку винограду, щоб шкіра їх була ніжною і шовковистою.

Вино підтягне шкіру

Не забули про властивості винограду і в наші дні. Все більшої популярності набуває використання вина в косметичних процедурах. Сьогодні винне обгортання входить до програм омолодження в усіх салонах краси! Що зовсім не дивно.

Винні обгортання дійсно здатні творити чудеса! Завдяки винним обгортання тіло перетворюється, зникає напруга, йде стрес і накопичена втома. Шкірі такі процедури дарують доглянутий вигляд і пружність, вона вирівнюється, поліпшується її колір. Природні антиоксиданти, що містяться у вині, призводять шкіру в тонус і уповільнюють процеси старіння. Наприклад, від розтяжок рятує обгортання з білого винограду. Алатонін, що міститься у винограді запобігає втраті вологи. А м’якоть червоного винограду на основі кісточок застосовується для підняття імунітету.

Для процедури винного обгортання в салонах зазвичай використовують кремоподібну масу, яку готують на винному осаді і винних дріжджах. Але не обов’язково ходити в салон, щоб зробити омолоджуюче винне обгортання для тіла. Ця процедура легко здійсненна і в домашніх умовах.

Винне обгортання в домашніх умовах

Для цього вам будуть потрібні 2 склянки сухої ламінарії (можна купити в будь-якій аптеці), келих червоного вина і 4 столові ложки блакитної глини. Отже, для приготування суміші подрібніть ламінарію, залийте її невеликою кількістю окропу і залиште на 20 хвилин настоюватися. В отриману масу додайте сухе червоне вино і блакитну глину. Повинна в підсумку вийти така не надто густа маса, але й не занадто рідка, щоб зручно було наносити.

Перед нанесенням маси на шкіру, її необхідно очистити за допомогою будь-якого скрабу. Завдяки цьому пори розкриються і ефект від обгортання буде краще.

Обгортання з ламінарії і вина нанести на злегка вологу шкіру, після цього загорнутися харчовою плівкою і укутатися в теплий халат. Тримати на собі суміш треба близько години, після чого зняти халат, плівку і змити масу в душі теплою водою. Не забудьте після обгортання нанести на тіло крем.

Зверніть увагу, що у винного обгортання для тіла є перелік строгих протипоказань. До них відносяться: захворювання шкіри, хронічне підвищений тиск, захворювання серця і гінекологічні проблеми.

29.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 29.02.2016p. 
На головну сторінку