Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №747 від 29.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

7 дивних порад в косметології, які працюють

Перша ваша реакція, коли ви прочитаєте ці поради - це шок. Однак не думайте, що вони такі дурні: вони дійсно допоможуть вам навести бездоганну красу!

Помада від темних кіл під очима. Вам здається, що це дикість - використовувати помаду для маскування темних кіл? Виділіть вільний час і поекспериментуйте. Візьміть помаду червоно-оранжевого відтінку, нанесіть на темні кола під очима або на ті ділянки обличчя, які виглядають темніше, розтушуйте. Потім нанесіть консилер, яким ви зазвичай користуєтеся. Ви будете вражені результатом!

Для завивки використовуйте праску для ... випрямлення волосся. Зазвичай ми користуємося нею, коли хочемо надати волоссю ідеальну гладкість і рівність. Хочете розширити спектр застосування прасування? Розділіть волосся на 6 частин, кожну частину заплетіть в косу. Нагрійте праску і проведіть нею по всій довжині коси. Збризніть лаком і, коли волосся охолоне, розплетіть косу. У вас вийдуть романтичні хвилі!

Наносити рум’яна ... під тональний крем! Ви помічали, що ваш рум’янець часто виглядає занадто штучно? Іноді це досягається за рахунок того, що ви недостатньо розтушувати рум’яна, іноді - через те, що рум’яна не дуже високої якості. Спробуйте нанести на вилиці рум’яна до того, як накласти тон на обличчя. Ваші щоки матимуть більш природний вигляд!

Ідеальні стрілки виходять, якщо використовувати ... ложку. Столова ложка - це не той предмет, що зазвичай лежить у вашій косметичці? І дарма: за допомогою ложки можна зробити ідеально рівні стрілки і створити образ східної красуні!

Нагріти курлер. Хочете, щоб ваші вії красиво завились? Тоді вам знадобляться не тільки курлер (спеціальні щипці для завивки вій), але і ... фен! Пустіть струмінь гарячого повітря на курлер, щоб він нагрівся, і вже потім завивайте вії. Вийде той же ефект, що і тоді, коли ми завивали волосся за допомогою плойки. Тільки стежте за тим, щоб курлер не був дуже гарячим, інакше ви обпалитеся!

Довгі вії за допомогою ... вати. Вам хочеться подовжити вії? Застосуйте таку хитрість. Намалюйте перший шар туші, а потім потріть пензлик для туші ватним тампоном. Якась частина волокон залишиться на кисті. Проведіть нею по віям. Потім умочіть пензлик в туш і нанесіть другий шар туші на вії.

Картопля від набряків. Ви встали з ранку і безрадісно дивитеся на своє набрякле обличчя? Швидко виправити становище вам допоможе звичайна картопля. Натріть на тертці одну бульбу, потім нанесіть її на обличчя. Хвилин через 10 можна змивати. Обличчя стане набагато свіжішим, шкіра розгладиться.

29.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 29.02.2016p. 
На головну сторінку