Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №747 від 29.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Картопляний рулет зі шкварками

Картопляний рулет зі шкварками

Відварена картопля – 4 середні картоплини (300гр.), Борошно – 250гр., Крохмал – 1ст.л., Сметана – 2ст.л., Яйце – 2 шт., Цибуля ріпчаста – 2 шт., Бекон, підчеревина, сало – 200гр.

Відварюємо картоплю до напівготовності, охолоджуємо натираємо на дрібній буряковій тертушці. Додаємо крохмал, сіль, борошно, сметану, яйця. Вимішуємо тісто, можливо знадобиться ще грам 50 борошна, але тісто не має бути крутим. Даємо відпочити 30 хвилин.

Для начинки нарізаємо бекон або сало кубиками, підсмажуємо до стану шкварок, додаємо порізану півкільцями цибулю, теж підсмажуємо.

Тісто розкачуємо в пласт, викладаємо начинку, скручуємо рулетом, нарізаємо шматочками по 5см, викладаємо на деко. Кожен шматочок змазуємо молоком, так робимо під час випікання два рази. Випікаємо при 180С° 30-35 хвилин до золотистого кольору.

Найкраще смакує зі сметаною.

29.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 29.02.2016p. 
На головну сторінку