Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №750 від 21.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

На Костопільщині брат зарізав брата

На Костопільщині брат зарізав брата

Черговий конфлікт між рідними братами у селі Майдан закінчився різаниною. Молодший із них від отриманих травм помер на місці події, а старший тепер найближчий десяток років може провести у місцях позбавлення волі.

Повідомлення про смерть 48-річного чоловіка до працівників поліції надійшло 14 березня вранці від місцевої фельдшерки, яка на його тілі виявила колото-різану рану в області серця.

Як розповів правоохоронцям 83-річний господар обійстя, напередодні його двоє синів добряче повечеряли із оковитою. Коли він пішов поратися по господарству, між братами виникла сварка. Що стало її причиною, старший із них, 60-річний чоловік, від кількості випитого алкоголю, пояснити не може. А вже вранці батько застав у ліжку сина без ознак життя і викликав фельдшера.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок гострої крововтрати, масивної зовнішньої та внутрішньої кровотечі, проникаючого поранення грудей з ушкодження серця.

— За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Костопільського відділу поліції Олег Твардовський. — Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що брати частенько заглядали до чарки. У стані алкогольного сп’яніння старший із них не раз піднімав руку на молодшого, а того трагічного вечора поквитався із ним, схопивши зі столу кухонний ніж.

21.03.2016Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2016p. 
На головну сторінку