Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №751 від 28.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Ощадбанк запровадив “Картку рівнянина” на підтримку проекту Rivne Smart City

Ощадбанк у рамках підписаного з міським головою Рівного Меморандуму про співпрацю запроваджує багатофункціональну “Картку рівнянина”.

Це сучасна соціальна банківська платіжна картка від Ощадбанку з фото і прізвищем її користувача українською мовою, оснащена контактним і безконтактним чипами. Муніципальна картка як матеріальний носій персональних даних буде підтримувати додатки, пов’язані з наданням соціальної допомоги та інших сервісів.

“Наразі Ощадбанк активно підтримує ідею електронного врядування, тому  розпочинає співробітництво з міською владою Рівного в рамках Меморандуму про співпрацю та запроваджує “Картку рівнянина”. Впевнений у тому, що вона стане для мешканців міста не лише зручним платіжним інструментом, а й помічником, порадником, звичним атрибутом життя. Ощадбанк забезпечить випуск “Картки рівнянина” за допомогою потужного власного процесингу, маючи успішний досвід впровадження інноваційних рішень у сфері електронних банківських послуг. Минулого року ми впровадили картки містянина в Києві, Львові та Чернівцях. У поточному році цю ініціативу підтримав Чернігів, а тепер і в мешканцев Рівного з’явиться муніципальна картка від Ощадбанку”, – наголосив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

“Вдячний нашим партнерам – Ощадбанку та компанії “Реноме” – за активну підтримку важливого міського проекту Rivne Smart city, в рамках якого й запроваджується картка містянина. “Картка рівнянина” – сучасний засіб, який зробить більш доступними для містян адміністративні та соціальні послуги, надасть міській владі можливість розширити їх спектр та більш оперативно контактувати з людьми. Сподіваюсь, що представники бізнесу долучаться до цієї програми й запропонують цікаві соціальні акції. Спільними зусиллями досягнемо позитивного результату”, – зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Завдяки впровадженню в місті інформаційно-телекомунікаційної системи “Картка рівнянина” її користувачі матимуть можливість отримувати знижки в торговельних мережах, закладах медицини, освіти і культури, оплачувати комунальні послуги. Певні категорії містян згодом зможуть реалізовувати права на пільги, зокрема на проїзд у громадському транспорті, та багато іншого. 

28.03.2016Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2016p. 
На головну сторінку