Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №751 від 28.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Фестиваль здорового способу життя завітав на Острожщину

Фестиваль здорового способу життя завітав на Острожщину

В селі Вілія, Острозького району, відбувся Фестиваль здорового способу життя. Як і можна було очікувати він перетворився на справжнє спортивне свято, сповнене рухової активності та позитивних емоцій. Місцем проведення фестивалю була Вілійська ЗОШ. Метою заходу є стимулювання молоді до активних форм дозвілля, піднесення престижу занять фізичною культурою та пропагування здорового способу життя. 

Змагання були дуже емоційними. Ніхто з учасників не хотів віддавати перше місце, проте в запеклій боротьбі перемогу змогла вибороти команда з села Межиріч, під назвою “Дружба”, їхні односельчани з команди “Зірка” отримали срібло. Решту місць розділили між собою представники Вілійської ЗОШ: бронза дісталася учням з команди “Старт”, четверте місце посіла команда “Патріоти” і попри оптимістичну назву, п’яте місце зайняла команда “Перемога”. Всі учасники проявили справжню спортивну дисципліну і повагу до суперників, тому атмосфера на фестивалі була приємною і товариською.

На командних змаганнях фестиваль не закінчився. Після визначення найкращої команди, учні встановлювали, хто ж вартий перемоги в особистому заліку. Тут боротьба розгорнулася не менша ніж в ході командних змагань. Переможницею в конкурсі з обертання обруча стала Кірись Анастасія. Зайда Ніна не мала рівних в конкурсі з скакалкою. Хатмулін Тарас виявився найкращим в жонглюванні футбольним м’ячем, а Семенюк Петро здолав усіх суперників в конкурсі під назвою “Володар кілець”.

Переможці та призери у командних змаганнях були нагороджені дипломами КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” та призами Відділення НОК України у Рівненській області. Нагороди також отримали переможці індивідуальних конкурсів.

Після церемонії нагородження школярі зробили безліч фото зі своїми товаришами і з організаторами змагань. Багато посмішок і хороших емоцій стали здобутком проведеного фестивалю, а діти під час прощання просили завітати до них знову.

28.03.2016



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2016p. 
На головну сторінку