Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №751 від 28.03.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

ФК “ТЕРНОПІЛЬ” - НК “ВЕРЕС”. КОНТРОЛЬНА ГРА

ФК “ТЕРНОПІЛЬ” - НК “ВЕРЕС”. КОНТРОЛЬНА ГРА

Команда Народного Клубу “Верес” в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України у Другій лізі провела першу контрольну гру на траві. У Тернополі рівняни зустрілися з місцевим футбольним клубом, що виступає у Першій лізі. Гра пройшла за переваги рівнян, втім, відзначитись нашій команді не судилося – 0:0.

Юрій Панфілов, спортивний директор НК “Верес”:

- ФК “Тернопіль” - досить сильна команда, яка виступає у Першій лізі, є чемпіоном Європи серед студентів. Приємно, що наші хлопці відіграли дуже дисципліновано. У першому таймі ми мали два гольових моменти, але воротар врятував тернополян. Більшість часу ми проводили в атаці, і це теж приємно. У другому таймі “Тернопіль” перебудував гру, почав робити багато навісів, але у захисті ми діяли дисципліновано, створивши при цьому ще два небезпечні моменти. Сподобалася самовіддача хлопців, націленість на атаку, і це при тому, що поле не надто спонукало до технічної гри.

- Заключну контрольну гру ви проведете проти команди, що виступає у чемпіонаті Рівненського району, чому обрали саме такого суперника?

- Ніхто перед самим стартом чемпіонату не зустрічається з дуже сильним суперником. Ми свідомо обрали команду, з якою хлопці зможуть зіграти розкуто.

- Не боїтеся, що “Продторгобладнання” вийде на “Верес”, як на останній бій?

- Звісно, що є певний ризик отримати травми, але це футбол.

Заключний перед стартом у весняній частині чемпіонату контрольний поєдинок “Верес” проведе у неділю. Зустріч відбудеться у селі Бармаки. Її початок о 15-й годині.

Перший після зимової перерви офіційний матч чемпіонату Другої ліги НК “Верес” проведе 27-го березня у Нікополі проти ФК “Нікополь-НПГУ”. А вже 2-го квітня на стадіоні “Авангард” рівняни зіграють із чернівецькою “Буковиною”.

28.03.2016Інформаційна служба НК “Верес”



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2016p. 
На головну сторінку