Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №261 від 12.10.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Мистецтво

Стриптиз замовляли?

Стриптиз замовляли?

Чоловіче роздягання набирає обертів

Що ж собою являє чоловічий стриптиз на замовлення? Скільки він коштує і чого від нього очікувати? Про це журналіст “РР” розпитувала у молодого та симпатичного рівненського стриптизера, 20-річного Георгія ДОМБРОВСЬКОГО (на фото), який у Рівному більше відомий як Жорик.

...Хлопець зайшов до редакції легкою спортивною ходою. Середнього зросту, чорнявий, в міру “накачаний”. Таке миле дитя, а вже стриптизер! А чоловік, наче читаючи думки, відразу зазначив, що стриптиз не є чимось вульгарним. “Це - мистецтво, - наголосив він. - Уміння зваблювати, гарно рухатися на сцені, розважати та піднімати, врешті-решт, настрій публіці. А щоб професійно займатися стриптизом, потрібно вчитися.

- А ти де здобував цю нехитру (а, може, й хитру) науку? - запитую.

- У Рівному поки що немає школи стриптизу, але, наскільки мені відомо, незабаром вона з’явиться в нашому місті. Базою ж для освоєння основних елементів стриптизу стали активні заняття танцями та участь у топлес-шоу в одному із рівненських клубів.

Ідея зайнятися стриптизом виникла спонтанно, два місяці тому. Спробував - сподобалося. Але у мене немає мети у найближчі, скажімо, десять років займатися стриптизом. Я мрію бути хореографом. Однак, зараз стриптиз для мене є способом заробітку.

- І що, непогано оплачується така делікатна робота?..

- Оплата - поняття відносне. А взагалі-то - комерційна таємниця (сміється). Правила такі: клієнт заздалегідь замовляє стриптиз, повідомляє, на яку годину приходити і куди. Я йому пропоную кілька сценічних образів, адже стриптиз - це гра. Оплата за роботу “до” або “після” виступу - за домовленістю.

- Хто, перепрошую, тебе замовляє?

- Переважно, їжджу на дівочі вечірки. Дівчатам хочеться чогось “гостренького” - і вони замовляють стриптиз. Почастішали випадки, коли мене замовляють друзі якоїсь поважної дами літнього віку на день її народження. Таким чином їй роблять оригінальний подарунок. Чоловічих замовлень ще не надходило (сміється).

- Цікаво, а як проходить твій виступ?

- Як я раніше розповідав, насамперед, перевтілююся у різні сценічні образи. У мене є костюм єгипетського жерця, плейбоя, тарзана. Зараз працюю над новим сценічним образом - ангела. Граю відповідно до ролі. Танцюю, заграю до публіки, запрошую (а то й витягую) когось із глядачів на сцену, імпровізую. Оскільки це стриптиз, то я повільно скидаю свій одяг. Лишаються тільки стрінги. Потанцювавши, прощаюся з дамами і бажаю їм гарного подальшого відпочинку.

- Що б ти порадив глядачам стриптизу?

- Якщо стриптизер запрошує на сцену - не соромтеся. Підігруйте йому, а не опускайте сором’язливо очі. Тоді все буде о’кей - і друзям весело, і вам!

12.10.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2006p. 
На головну сторінку