Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №752 від 05.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Бажаєте мати інформацію про свої доходи – скористайтесь електронним сервісом ДФС

Бажаєте мати інформацію про свої доходи – скористайтесь електронним сервісом ДФС

Для того щоб фізична особа – платник податків могла отримати відомості про себе з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків щодо сум отриманих доходів та утриманих податків, їй необхідно сформувати запит в електронному вигляді, підписати його електронним цифровим підписом та відправити на електронну адресу «Єдиного вікна подання електронної звітності ДФС».

За результатами обробки запиту на електронну адресу платника надходить відповідь, що містить відомості про суми доходів.

Відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

Електронний сервіс ДФС «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису» працює з 1 вересня минулого року. Розміщений він на офіційному веб-порталі ДФС України за посиланням: http://sfs.gov.ua/elektronna-zvitnist/spetsializovane-klientske-program/.

Нагадаємо, фізична особа – платник податків відповідно до норм Закону України «Про захист персональних даних» може сформувати запит на отримання інформації виключно про себе, інформація щодо третіх осіб у відповідь на такий запит не надається.

Отримати ключі електронного цифрового підпису можна у секторі реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ГУ ДФС в Рівненській області за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 8, 2-й пов., каб. 203, тел. (0362) 69-26-27. Такі електронні ключі надаються безкоштовно терміном на два роки.

05.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2016p. 
На головну сторінку