Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №755 від 21.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ВЕСІЛЬНА ЦЕРЕМОНІЯ

Весілля гуляло, музика грала

Весілля гуляло, музика грала

Які бувають церемонії одруження

Головне у весільному торжестві - зробити так, щоб весілля сподобалася і запам'яталася всім. Але смаки, як відомо, бувають різними. І щоб поєднати різні уподобання, потрібно йти на компроміс. Перш за все, потрібно домогтися згоди всіх, хто має відношення до підготовки урочистості людей - тоді можна вважати задачу наполовину вирішеною.

Як же святкувати весілля? У якому вигляді організувати торжество? Яка має бути музика на весілля? Відповідь на це питання перш за все залежить від фінансових можливостей родин молодих і, звичайно ж, побажань самих молодят. Якщо ви не з королівської сім'ї, не слід влаштовувати надто помпезне, пишне святкування. Від цього майбутнє життя подружжя щасливішим не стане, а грошей, часу і нервів підготовка такого весілля з'їсть чимало.

У якому вигляді святкувати весілля, визначається величиною списку запрошених гостей, бюджету весілля, стилістики весільних нарядів і часу розпису і вінчання.

Можна визначити такі види весільного торжества: класична офіційна весілля, напівофіційна, неофіційна, міні-весілля та ін.

Організація офіційного класичного весілля

Це торжество - цілком данина традиціям. Відповідно, організація класичної весілля вимагає значних фінансових вкладень. За традицією, на весілля запрошуються родичі з обох сторін, знайомі, друзі - зазвичай список запрошених налічує 200-400 осіб. Замовляється на весілля жива музика. Під час урочистостей потрібно намагатися дотримуватися протоколу аж до дрібниць.

кавер гурт у Львові

Канал ютуб

Наряд нареченої - традиційний. Це означає, що ніякого особливого креативу в цьому питанні допускати не можна. Весільна сукня, фата, класичні туфельки - все повинно бути в міру офіційним. Можна поекспериментувати з кольором сукні, довжиною і формою фати, стилем і кольором туфельок - але, знову ж таки, в міру розумного.

У свиту нареченого і нареченої можна включити більшу кількість бояр (шаферів) і подружок нареченої, одну або дві дівчинки з квітами для підтримки шлейфа сукні, пажа, зберігача кілець.

Зазвичай церемонія одруження при класичному варіанті торжества призначається на пізній ранок або післяобідній час. Іноді для цього підійде ранній вечір. Можна організувати виїзну церемонію прямо на місці банкету.

Зал для банкету вибирається відповідний - достатній місткості і відповідного рівня.

Запрошувати гостей на урочисте святкування одруження потрібно з виконанням всіх формальностей, як в змісті запрошення, так і в його зовнішньому вигляді. Особливо важливі гості запрошуються нареченим і нареченою особисто.

Класична офіційна весілля - торжество, яке необхідно організовувати при відповідному положенні в суспільстві. Є чимало людей, для яких єдиним видом весільного торжества може бути офіційна класична весілля, незважаючи на широкий розмах і високі фінансові витрати. Але якщо становище в суспільстві не зобов'язує кликати на торжество таку кількість гостей, можна обійтися більш скромним варіантом святкування.

Офіційне весілля - традиційно, весело, економно.

В офіційній весіллі також цілком і повністю віддається данина традиціям. Але цей варіант відрізняється від попереднього розмахом: список гостей десь в рамках 100-250 чоловік. До того ж, в цьому варіанті можна набагато демократичніше підійти до вибору місця торжества, нарядам нареченого і нареченої, свиті молодих та ін. А також замовити


Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2016p. 
На головну сторінку