Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №756 від 28.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Визначено переможців Фестивалю здорового способу життя, що відбувся з нагоди Міжнародного дня спорту

Визначено переможців Фестивалю здорового способу життя, що відбувся з нагоди Міжнародного дня спорту

Другий рік поспіль за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та підтримки Організації Об’єднаних Націй по всьому світу 6 квітня відзначають Міжнародний день спорту заради розвитку та миру. Рішення щодо відзначення цього Дня було одноголосно прийнято у 2013 році під час Генеральної Асамблеї ООН.

На Рівненщині з нагоди Міжнародного дня спорту заради розвитку і миру проходив Фестиваль здорового способу життя. Цього разу до заходу було залучено близько 25-ти тисяч учасників. Фестиваль проводився на центральних площах міст, в навчальних закладах та інших місцях масового перебування населення. Ентузіасти змагалися між собою в різноманітних спортивних естафетах і конкурсах, визначали кращого в інтелектуальних вікторинах, брали участь в конкурсах малюнків на тему “XXXI літні Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро (2016 р.)” тощо.

Такий захід в Рівненській області проводиться вже вдруге і основним його завданням є популяризація і піднесення престижності спорту через залучення місцевого населення до занять руховою активністю. Кількість учасників подібних заходів зростає з року в рік, тому можна стверджувати, що в багатьох людей з’являється стала потреба займатися активним дозвіллям.

Цьогорічним переможцем Фестивалю здорового способу життя стало управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Дубенського міськвиконкому; друге місце посів відділ у справах молоді і спорту Сарненської райдержадміністрації; а бронзові нагороди здобув сектор молоді та спорту Радивилівської райдержадміністрації.

Переможці та призери фестивалю серед міст та районів області визначалися за найбільшою кількість учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів міста (району), котрі були залучені до заходу. Всі вони будуть нагороджені кубками і дипломами комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.

28.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2016p. 
На головну сторінку