Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №760 від 26.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Рівному відбувся турнір з футзалу «Здоровий шлях»

В Рівному відбувся турнір з футзалу «Здоровий шлях»

«Життя прекрасне без наркотиків та алкоголю» - така основна ідея відкритого обласного турніру з футзалу «Здоровий шлях», який днями завершився в Рівному. Цього разу участь в змаганнях взяли одразу вісім команд.

Подібні заходи проводяться вже не вперше і повністю виконують свою основну функцію - популяризація спорту. Завдяки ним відбувається залучення до активного дозвілля представників різних верств населення, формування звички до ведення здорового способу життя і регулярних занять фізичною культурою.

Загальне керівництво проведенням заходу здійснює управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, Рівненська обласна федерація футболу, реабілітаційний центр «12 +» та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області.

На заході були присутні почесні гості. Зокрема, Микола Петренчук - директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та голова Відділення НОК України в Рівненській області, привітав спортсменів з можливістю взяти участь в такій події, розповів про необхідність регулярного проведення подібних турнірів і важливість спорту для розвитку кожної людини. Олександр Філіпчук – керівник громадської організації «Здоровий шлях» і Ростислав Бейщак – керівник громадської організації «Твій вибір» розповіли про попередній досвід проведення таких змагань і їх позитивний вплив на всіх учасників.

Боротьба, що точилася на спортивному майданчику, була абсолютно безкомпромісною. Всі учасники викладалися на повну і боролися за кожен м’яч. Однак, попри таку напруженість футзальних баталій команди показали дотримання всіх правил «fair play» (чесна гра), тому порушень правил майже не було і задоволення від гри отримали всі її учасники.

На перемогу в турнірі мали шанси одразу декілька команд, проте цього разу «фортуна посміхнулася» команді «Спасіння» з м. Рівне. У фіналі їм поступилися спортсмени з команди «Аква Віта», котрі приїхали з м. Житомир. Бронзові нагороди дісталися команді «Здоровий шлях» з міста Рівного. Четверте місце посіла команда «Вихід є» з міста Львова. П’ята сходинка п’єдесталу дісталася команді «VIA-VITA», котра приїхала з села Княже Львівської області. Шосте місце здобула команда «Аква Віта 2» з міста Житомира. На сьому сходинку здійнялися спортсмени команди «Чорна легеня» з села Бронники Рівненської області. А восьме місце посіла команда «Назарет» з міста Дрогобич Львівської області.

Переможці та призери турніру були нагороджені дипломами, медалями і кубками комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, сувенірами Відділення НОК України в Рівненській області, призами і сувенірами Рівненської обласної федерації футболу та реабілітаційного центру «12 +».

26.05.2016



Рівне-Ракурс №10 від 26.05.2016p. 
На головну сторінку