Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №766 від 07.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Найдешевша підлога

Дерев'яні і килимові покриття для підлоги є найкрасивішими, але при цьому і коштують вони досить дорого. Зазвичай краще звернутися до спеціалістів (ось прайс). Але сьогодні я хочу запропонувати вам покриття для підлоги, які теж виглядають дуже привабливо, але при цьому коштують на порядок дешевше, тому придбати їх можуть собі навіть ті, хто жорстко обмежені в бюджеті. Я розповім вам який підлогу дешевше, а ви із запропонованих різновидів зможете вибрати найпривабливіший для себе варіант.

Найдешевший спосіб - покласти на підлогу килимове покриття

Килимові покриття

По-перше, відразу зауважу, що не всі килимові покриття дорогі. Серед запропонованих варіантів є багато різновидів, які по бюджету цілком прийнятні. Також можна зайти в магазин килимів і поцікавтеся, чи не надається там знижка, якщо ви будете брати килимове покриття для всієї квартири. У виняткових випадках можна розглянути варіант покупки одного невеликого килима, яким може просто закрити проблемну ділянку, без заміни підлогового покриття.

 

Бамбукова плитка для підлоги дешева і красива

 

Паркет бамбуковий

Подумайте над використанням в якості дешевого підлогового покриття бамбуковий паркет. Бамбук за своєю суттю є травою, а не деревом, тому варіант найдешевший. При структура і малюнок бамбукового паркету за зовнішнім виглядом нагадує дерев'яний аналог. Паркет бамбуковий на відміну від дерев'яного варто в два рази дешевше, в деяких випадках навіть ще менше. Це пов'язано з тим, що бамбуку, щоб вирости, потрібно від 3 до 7 років, в той час як дереву необхідно від 50 до 120 років. Ціна бамбукового паркету невисока, тому можна сказати, що це найбільш дешеве покриття для підлоги.

Найдешевше покриття для підлоги - бетонне

Бетонний наливна підлога

Можливо, бетонну підлогу має кілька незавершений, і навіть землистий вигляд. Але це найдешевший підлогу, який до того ж, неймовірно простий в монтажі. Різновидів бетонної підлоги існує безліч, тому підібрати те що потрібно, не скласти особливих труднощів. До того ж бетонну підлогу можна прикрашати вітражами або розписом, багато придумують і втілюють свої власні ідеї прикраси. Бетонні покриття не потребують особливого догляду або обслуговуванні. До того ж він може стати прекрасною альтернативою килимовим покриттям, якщо у вас є алергія на килими.

 

Найдешевший натуральний матеріал - пробка

Пробкові плитки

Коркове покриття помітно м'якше лінолеуму і має більш красивий і природний вигляд. Якщо порівнювати пробкові плитки з іншими видами натурального покриття, то без сумніву це найдешевше натуральне підлогове покриття. До того ж пробкові плитки можуть мати найрізноманітніші відтінки, від світло-жовтого до темно-коричневого кольору. Тому вибрати відповідний відтінок буде не складно.

Найдешевше підлогове покриття з ПВХ

Самоклеючі плитки ПВХ

Ще одне чудове дешеве підлогове покриття - самоклеючі плитки ПВХ. Ці вінілові плитки дуже різноманітні, причому не тільки за кольором і текстурою, але і за розміром. Все, що вам потрібно буде зробити, це видалити захисну плівку і приклеїти плитку на відповідне місце. Єдина необхідна умова - перш ніж ви приклеїте плитку до підлоги його необхідно ретельно вимити і висушити. ПВХ плитки можна клеїти як з однорідною поверхнею, так і в розкид. Змішуючи кольору і структури.

Найдешевший кахель без малюнка

Керамічна плитка

Звичайно ж, керамічна плитка допоможе вам зробити дешевий підлогу, проте в квартирі кахель використовують тільки для підлоги у ванній і на кухні. Навіть використовуючи найпростіші кольори можна отримати в результаті чудовий результат. Втім, використовуючи художні прийоми і творчий підхід, керамічну плитку цілком можна скомпонувати з плитками з інших матеріалів. Складаючи мозаїчні сюжети, отримати в інтер'єр квартири незвичайний результат.

Вибирайте, який підлогу вам подобається, і пам'ятайте - найдешевший той, який зроблений своїми руками. Заодно подивіться відео, з якого ви дізнаєтеся, як зробити дешевий підлогу на кухні, не на шкоду якості.

07.07.2016



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2016p. 
На головну сторінку