Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №770 від 04.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс знаменитостей

Міла Йовович

Міла Йовович

Міла Йовович народилася в столиці України – в Києві 17 грудня 1975 року. Дитячий сад актриса відвідувала в Дніпропетровську. Коли дівчинці було 5 років, вона разом з родиною переїхала в Лондон. Майже відразу вони відправилися в Сакраменто і Лос-Анджелес. У школі до Мілі Йовович ставилися не надто добре з причини того, що вона була з Радянського Союзу. Коли майбутній талановитій актрисі виповнилося 15 років, її батька заарештували терміном на 20 років за різні фінансові махінації в галузі медичного страхування. Тому вихованням в шоу-бізнесі спочатку займалася її мати, яка, до речі, сама повернулася в кіно.

Міла Йовович – початок зоряної кар'єри

На початку своєї кар’єри Міла Йовович займалася виключно модельним бізнесом, знімаючись для обкладинок різних журналів. Після укладення кількох великих контрактів дівчина мала гонорари в розмірі 3 тис. доларів в день. Дебют в кіно Міли Йовович відбувся в 13 років, коли вона взяла участь у картині «Злиття двох місяців». Через два роки їй дісталася головна роль у фільмі «Повернення в блакитну лагуну». Крім акторської діяльності, Міла Йовович займалася активно і музикою. У 1994 році вона випустила власний музичний альбом, з яким вирушила в гастролі по США і Європі.

Міла Йовович – набуття популярності

У 1996 році Міла Йовович повернулася в кіно. Через рік їй дісталася роль у фантастичному фільмі «П’ятий елемент», який приніс актрисі помітну популярність. Її партнером став відомий Брюс Вілліс. Протягом наступних кількох років актриса знялася у великій кількості фільмів. У 2002 році Міла Йовович прославилася на весь світ, завдяки головній ролі в фільмі жахів «Обитель зла». Картина отримала виключно позитивні відгуки з боку кінокритиків і телеглядачів. Фільм став настільки популярним, що в підсумку виходить ще 4 частини цієї картини. Крім усього іншого, в 2004 році Міла Йовович стала найбільш високооплачуваною моделлю, рекламуючи відому косметику L’Oreal. За версією журналу Forbes, актриса мала дохід в 10,5 млн. доларів, враховуючи гонорари за участь у фільмах.

Міла Йовович – найбільш помітні ролі

Перша найпомітніша роль Міли Йовович спостерігалася в картині Люка Бессона «П’ятий елемент». У 2000 році разом з Мелом Гібсоном актриса знялася у фільмі «Готель «Мільйон доларів». Даний проект отримав приз Берлінського фестивалю – «Срібний ведмідь ». Через рік Міла Йовович взяла участь у комедії «Зразковий самець». У 2002 році вона знялася в науково-фантастичному фільмі жахів «Обитель зла». Картина здобула комерційний успіх. Уже через два роки вийшла друга частина «Обитель зла: Апокаліпсис», де актрисі знову дісталася головна роль. У березні 2006 року на екрани вийшов фантастичний фільм за участю Міли Йовович «Ультрафіолет». Надалі актриса взяла участь у таких картинах, як «Ідеальна втеча», «Обитель зла 3», «Стоун», «Обитель зла 4 » та інші.

Міла Йовович – особисте життя

У 1992 році Міла Йовович вийшла заміж за актора Шона Ендрюса. Пара втекла від усіх при зйомках картини «Під кайфом і в сум’ятті». Однак через те, що актрисі було всього 16 років, її мати анулювала шлюб. У 1997 році відома голлівудська актриса вийшла заміж за режисера Люка Бессона. На жаль, їх шлюб довго не протримався. Уже через два роки пара розлучилася. Далі з’явилися серйозні стосунки з режисером Полом Андерсоном. 5 листопада 2007 Міла Йовович народила дочку. А 22 серпня 2009 Міла Йовович і Пол Андерсон одружилися.

Міла Йовович – цікаві факти

Міла Йовович виступає за легалізацію марихуани.

Актриса активно займається бойовими мистецтвами, а саме бразильським джиу-джитсу.

У своєму твіттері Міла Йовович повідомила про те, що є з самого народження православною християнкою, однак, може вільно ходити «в будь-яку церкву, де процвітають любов і одухотворення».

Міла Йовович – день сьогоднішній

На даний момент Міла Йовович вважається однією з найпопулярніших голлівудських актрис. Останнім часом вона приймає участь у вельми успішних проектах. У 2012 році на екрани вийшла 5 частина гучної картини «Обитель зла: Відплата».

У 2016 році у актриси заплановано відразу кілька серйозних проектів.

04.08.2016http://zerept.com/



Рівне-Ракурс №10 від 04.08.2016p. 
На головну сторінку