Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №782 від 27.10.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Чому заважає народний клуб «Верес»?

Чому заважає народний клуб «Верес»?

Проти Народного Клубу «Верес» ведеться інформаційна кампанія, спрямована на те, аби дестабілізувати обстановку всередині колективу та психологічно вплинути на команду, яка у нинішньому сезоні вже довела свою безпрограшну серію до одинадцяти матчів поспіль. Про це заявив президент НК «Верес» Олексій ХАХЛЬОВ під час зустрічі із журналістами. 

 - Ми бачимо чіткі ознаки цілеспрямованої інформаційної компанії, яка направлена на дискредитацію Народного клубу «Верес». Ще 18-го вересня «Верес» зіграв на виїзді внічию з київським «Арсеналом». Згодом з’являється інформація про підозру адміністрації ФК «Арсенал» щодо своїх гравців. Тобто клуб має претензії до своїх гравців і не має претензій до «Вереса». Тиждень тому «Верес» на виїзді переграє МФК «Миколаїв». Наступного дня в інформаційному просторі з’являється інформація, що є підозри у нечесній грі футболістів «Миколаєва». І всю команду мають намір перевірити на «детекторі брехні» щодо можливої участі у грі на ставках. Претензій до рівненського «Вереса», знову ж таки, немає, наголошує у своїй заяві Олексій ХАХЛЬОВ. - Але знову звучить зв’язка: матч «Миколаїв» - «Верес» - нечесна гра. До матчу з «Вересом» команда МФК «Миколаїв» програє чотири матчі поспіль, не забивши жодного голу. Але саме у матчі з «Вересом» виникають сумніви?

Експерти сьогодні єдині у своєму діагнозі – український футбол хронічно хворий. Сьогодні ми бачимо порожні трибуни на матчах першої і другої ліги. На матчах команд Прем’єр-ліги все менше і менше глядачів. Це біда! Наш Народний Клуб «Верес» показав шлях до одужання. Ми показали, як повернути глядачів на стадіон і як побудувати клуб нового зразка. Приклад рівноправного партнерства громади, бізнесу і влади. Головний секрет такого партнерства - це диверсифікація ризиків. Тут немає головних. Тут є повноправні партнери, які зібрались разом заради досягнення спільної мети. А тим, хто мріє зупинити «Верес», раджу не витрачати сил, а приєднуватись і разом творити новітню історію українського футболу, - резюмував президент НК «Верес» Олексій ХАХЛЬОВ.

Переконаний у правильності шляху, яким йде Народний клуб «Верес» і його головний тренер Володимир Мазяр. Він зазначив, що не звертає уваги на різні закиди і спроби тиснути на команду та деморалізувати гравців. І наголосив, що для нього важливі спортивний результат і уболівальники на трибунах.

- Так, гроші мають важливе місце у футболі. Але окрім грошей має бути ще й совість та патріотизм. Коли я виводжу команду на поле і бачу ці повні трибуни, відчуваю їхню підтримку то розумію – я вдома. – каже головний тренер футбольної команди НК «Верес». - Виходячи з командою на поле, я думаю про гру і вболівальників. Бо як казав Арсен Венгер: «Коли програєш матч, думаєш про тих людей, яким зіпсував вихідні».

27.10.2016Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)



Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2016p. 
На головну сторінку