Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №785 від 17.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат з капусти

Салат з капусти

Салат добре зберігається в холодильнику впродовж місяця, закритий в банці капроновою кришкою.

2,5кг капусти білокачанної

0,5кг болгарського перцю (можна взяти і заморожений)

0,5кг моркви

0,5кг цибулі ріпчастої

100мл олії

1,5ст.л.солі

100гр.цукру

1ст.л.оцту

Капусту шинкуємо, перетираємо із сіллю, додаємо натерту моркву, порізану цибулю, перемішуємо. Додаємо цукор, оцет, та в останню чергу олію, перемішуємо, додаємо порізаний перчик і складаємо в скляну банку, тримаємо в холодильнику.

17.11.2016



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2016p. 
На головну сторінку