Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №265 від 09.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політична акція

Червоний колір свята

Червоний колір свята

Микола Кухарчук: "Комуністи ніколи не відмовляться від того, щоб відновити в Україні засади соціалізму"

7 листопада комуністи на Театральній площі, в центрі Рівного, провели мітинг, присвячений 89-й річниці Жовтневої революції (у правих колах суспільства - “жовтневого перевороту”). Незважаючи на доволі рясний дощ, на майдані біля облдрамтеатру зібралися під червоними прапорами ті рівняни, яким небайдужі ідеї соціальної справедливості та народовладдя.

Відкриваючи мітинг, перший секретар Рівненського обкому КПУ Микола Кухарчук зачитав святкове звернення лідера українських комуністів Петра Симоненка до співвітчизників.

Спільним лейтмотивом виступів на мітингу була думка про те, що велич Жовтня і значення досягнень радянської епохи, незважаючи на деякі допущені помилки, особливо відчутні сьогодні, коли внаслідок реставрації капіталізму Україна (так вважають комуністи - авт.) відкинута на десятки років назад в економічному, соціально-культурному і політичному розвитку.

Після завершення мітингу, керманич рівненських комуністів Микола Кухарчук в інтерв’ю “РР” розповів про те, чим живуть і за що борються сучасні продовжувачі більшовицької справи.

- Ми ввійшли у парламентську коаліцію, але комуністи не відмовляються від свого вектора розвитку, від соціалізму, від ідей комунізму, - запевнив Микола Андрійович. - Ми намагаємося, щоб праві партії, в тому числі Партія Регіонів, які на виборах виграли завдяки лівим гаслам, виконали свої передвиборні обіцянки.

09.11.2006Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2006p. 
На головну сторінку