Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №786 від 24.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині триває захід «Ти зможеш, якщо зміг я!»

В село Верба Дубенського району завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради з програмою Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Ти зможеш, якщо зміг я!». Цього разу до участі у спортивних конкурсах були залучені учні Вербської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату. Вони заздалегідь сформували команди по 6 учасників та інтенсивно готувалися до змагань.

В ході таких заходів організатори намагаються охопити організованою руховою активністю якомога більше дітей-вихованців спеціальних навчальних закладів, ознайомлювати їх з новими видами спорту і всіляко заохочувати до занять фізичною культурою і активним дозвіллям.

Перед початком заходу діти вишикувалися перед суддями, котрі розповіли їм про правила проходження дистанцій і особливо акцентували увагу на порушеннях правил, за котрі можуть нараховуватися штрафні бали. Учні уважно вислухали всі інструкції і поради, після чого без зволікань взялися за інвентар і ступили на лінію старту.

Естафети промайнули дуже швидко. «Фітбол», «Баскетбол», «Футбол», «Флорбол» та «Доджбол» не були складними. Всі команди легко впоралися з завданням, а група підтримки настільки гучно скандувала імена своїх улюбленців, що подекуди нагадувала справжній сектор футбольних фанатів.

На завершення організатори нагородили призами і дипломами учасників команд, котрі в загальному заліку зуміли посісти місця на п’єдесталі перемоги і зробили на пам’ять спільне фото.

24.11.2016



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2016p. 
На головну сторінку