Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №787 від 01.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Рівному змагалися ветерани спорту

В Рівному змагалися ветерани спорту

Рівненські спортсмени-ветерани регулярно беруть участь у змаганнях різного рангу. Сильні школи плавання, легкої і важкої атлетики, шахів та багатьох інших видів спорту дозволяють нашій області стабільно поповнювати скарбничку нагородами всеукраїнського та міжнародного рівня.

Одним з останніх заходів, в якому за нагороди боролися рівненські ветерани, був спортивно-масовий фестиваль ООФСТ «Спартак», що відбувся за організаційної та матеріальної підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області. В його рамках організатори намагалися активно пропагувати фізичну культуру і спорт серед учасників, щоб зміцнити їхнє здоров’я і в подальшому залучати до активного дозвілля.

Учасники трьох вікових груп визначали кращих у настільному тенісі, шашках і дартсі. Зокрема, у настільному тенісі перші місця у своїх категоріях посіли Шпак Олександр, Кімстач Юрій та Одноколов Віталій, який також став кращим у дартсі, разом з Чижевським Сергієм і Бестюком Володимиром. У шашках перемога дісталася Жабчику Сергію, Іткіну Леоніду та Рубель Валентині.

Всі призери були нагороджені медалями і грамотами, а переможців відзначили ще й цінними призами.

01.12.2016



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2016p. 
На головну сторінку