Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №788 від 08.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Радивилові відбулося вручення спортивних нагород

Рівненщина традиційно багата на різноманітні спортивні заходи. Поточний рік не став винятком, адже за його підсумками можна констатувати, що більшість міст і районів області проводять якісну роботу з населенням, стимулюючи їх ставати частиною спортивного життя свого населеного пункту.

Зокрема, одним з найактивніших регіонів є Радивилівщина. Місцевий сектор молоді та спорту райдержадміністрації протягом 2016 року брав участь в багатьох заходах організованих комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Така активність дала хороші результати, адже в загальному заліку вони здобули:

І місце - в обласному фестивалі з велоспорту «Велодень» для всіх верств населення в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «ВелоУкраїна»

ІІ місце - в обласних фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту України

ІІІ місце - в Міжнародному дні спорту

З нагоди цього в Радивилівському НВК «Школа №1 – гімназія», відбулося урочисте нагородження. Відзнаки отримував завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Микола Тацій.

Окрім офіційної частини заходу з урочистостями і нагородженням, для місцевих школярів організатори провели ще й фестиваль здорового способу життя, під час якого команди з учнів середньої школи визначали між собою найкращих. Але визначити цих «найкращих» було зовсім не просто, адже між командами котрі посіли перше і четверте місце, була різниця лише в два бали. Однак тріумфатори все ж були встановлені. Сьогодні трішки більше ніж іншим пощастило команді «Олімпійці». Друге і третє місце посіли колективи «Чемпіони» і «Метеор».

В конкурсах індивідуального заліку, які склали другу частину заходу, зуміли перемогти: Собчук Тимофій в конкурсі з обручами; Нідзельська Марія у вправі зі скакалкою і Проказюк Дмитро у завданні з кільцями.

Всі учасники заходу отримали сувеніри від організаторів, а переможці індивідуальних і командних заліків були відзначені ще й цінними призами і нагородами. На завершення діти зробили спільне фото і попрощавшись з гостями повернулися до навчання.

08.12.2016



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2016p. 
На головну сторінку