Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №789 від 15.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Світовий банк продовжив термін подачі пропозицій на реконструкцію лікарських амбулаторій

Світовий банк продовжив термін подачі пропозицій на реконструкцію лікарських амбулаторій

Своїм рішенням керівництво проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» продовжила терміни прийому заявок на участь в тендерних торгах з реконструкції лікарських амбулаторій першого етапу реалізації субпроекту Світового банку на Рівненщині. Термін прийому заявок збільшено на один місяць. Тож тепер представники будівельних компаній можуть подавати свої пропозиції до 23 січня 2017 року.

За словами керівника групи управління субпроекту Юрія Приварського причиною відтермінування відкриття тендерних пропозицій стала зацікавленість цими торгами великої кількості будівельних компаній. Вони практично в останній момент висловили свою зацікавленість, а тому для того, щоб дати будівельним компаніям час на підготовку якісних пропозицій було ухвалене рішення звернутися до керівництва Світового банку про продовження терміну прийому заявок на місяць.

До нас надійшло клопотання від потенційних учасників торгів з проханням продовжити термін подачі пропозицій. Оскільки закупівля стосується 29 об’єктів будівництва, то для підготовки якісної тендерної пропозиції потрібен час. Тому, для того, щоб усі учасники торгів мали достатньо часу для підготовки якісних пропозицій ми вирішили піти їм на зустріч та звернулися до Світового банку з проханням продовжити термін прийому пропозицій, - розповів Юрій Приварський.

У свою чергу керівник групи консультативної підтримки субпроекту Світового банку в Рівненській області Сергій Рибачок наголосив, що для керівництва Світового банку таке відтермінування є звичною практикою, адже вони зацікавлені в конкуренції між компаніями під час торгів.

Для проектів Світового банку йти на зустріч потенційним учасникам торгів є звичною практикою. Адже збільшуючи кількість учасників торгів ми збільшуємо конкуренцію між ними, що врешті-решт призводить до зниження вартості робіт без втрати якості, - пояснив Сергій Рибачок.

Відтак термін остаточного прийому документів для участі в тендерних торгах змістився на місяць. Управління капітального будівництва Рівненської ОДА прийматиме заявки до 11 години 23 січня 2017 року.

15.12.2016



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2016p. 
На головну сторінку