Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №789 від 15.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

В рівненському дитячому травмопункті нарешті стало тепло…

В рівненському дитячому травмопункті нарешті стало тепло…

Це стало можливо завдяки депутату Рівненської міської ради Олександру Нестеруку. За його кошти було встановлено вісім вікон та нові вхідні двері у травмпункт, який знаходиться в Рівненській обласній клінічній лікарні. Ми попросили пана Нестерука більш детально розповісти про цю добру справу.

— Я багато років роблю для нашого міста все можливе, аби життя в Рівному покращувалося. Що стосується дитячого травмпункту, то до мене звернувся його завідувач, Геннадій Олександрович Могила, лікар із сорокарічним стажем, людина, яку поважають в місті. У травмпункті, яким він керує, взимку було холодно, бо вікна та вхідні двері не мінялися ще з часів будівництва лікарні. Ситуація, як на мій погляд, ненормальна, бо дітки, що отримали травми (в тому числі найменші), не повинні мерзнути. Тому я вирішив – потрібно замінити вікна на пластикові та встановити нормальні вхідні двері. Це треба для нас усіх – громади міста та області. Річ у тім, що хоча лікарня і має статус обласної, але дитячий травмпункт в Рівному є тільки тут. Думаю, що мій приклад повинен спонукати інших, небайдужих до вирішення проблем обласного центру громадян, допомагати таким закладам, як дитяча лікарня, бо проблем в них дуже багато і їх потрібно вирішувати. Як депутат Рівненської міської ради, хочу сказати, що ми завжди йдемо назустріч нашим медикам і допомагаємо міським лікувальним закладам.

Поговорили ми і з завідуючим травмпунктом Геннадієм Могилою.

— Я дуже вдячний за допомогу депутату Олександру Нестеруку. Після того, як замінили вікна і поставили нові двері, в нас стало набагато тепліше, і наші маленькі пацієнти точно не будуть мерзнути. Хочу сказати, що тільки в цьому році через наш травмпункт пройшло вже 8200 дітей. Більшість з них — мешканці Рівного. Ми прагнемо зробити їх перебування в лікарні якомога комфортнішим. Так, коштами спонсорів, вдалося встановити бойлер і тепер діткам не накладають холодні гіпсові пов’язки. А ще, ми хочемо зробити ремонт у нашому відділенні, на який коштів не маємо, так що будемо раді, якщо нам в цьому допоможуть.

15.12.2016Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2016p. 
На головну сторінку