Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №789 від 15.12.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Саакашвілі об’єднує українців для боротьби з олігархами й несправедливістю

Саакашвілі об’єднує українців для боротьби з олігархами й несправедливістю

Тільки українці зможуть подолати той безлад , який чинить нинішня влада. Для цього їм потрібно об’єднатися і створити абсолютно новий політичний клас – без представників олігархату.

Про це говорив Михайло Саакашвілі, лідер «РУХУ НОВИХ СИЛ», під час зустрічі з рівнянами, яка відбулася в понеділок, 12 грудня, у конференц-залі готелю «Мир».

Презентуючи «РУХ НОВИХ СИЛ» та його ініціативну групу на Рівненщині, політик закликав рівнян активно долучатися, аби разом долати корупційні схеми. Щоб приєднатися до команди, необхідно зареєструватися на сайті «РУХУ НОВИХ СИЛ» .

Михайло Саакашвілі вважає, Україна – велика країна з чудовими людьми. Якщо тут створити необхідні умови, як це свого часу було зроблено в Грузії, все стане на свої місця. Але для цього українці мають об’єднатися в новий політичний клас і прорвати олігархічну блокаду.

- Хто буде найсміливіший, той піде найдалі. Де є несправедливість – там маємо бути ми, боротися із нею. Тоді люди це побачать, оцінять, повірять і будуть нас підтримувати й допомагати, - заявив лідер «РУХУ НОВИХ СИЛ» на зустрічі з прихильниками у Рівному.

15.12.2016



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2016p. 
На головну сторінку