Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №792 від 12.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Кожного з поранених бійців провідали їх командири та начальники

Кожного з поранених бійців провідали їх командири та начальники

7 січня група офіцерів управління оперативного командування «Захід» відвідала поранених бійців підпорядкованих військових частин у військово-медичних установах Міністерства оборони України.

У Львівському військово-медичному клінічному центрі Західного регіону святкові листівки з нагоди Різдвяних свят та символічні подарунки отримали п’ятеро військовослужбовців, які отримали поранення різної складності під час виконання завдань антитерористичної операції. У супроводі заступника начальника центру по роботі з особовим складом полковника Івана Держило, відвідувачі побували у хірургічному, терапевтичному та травматологічному відділеннях.

Як зазначив старший групи від управління оперативного командування «Захід» полковник Віталій Челбін, за дорученням командувача об’єднання генерал-лейтенанта Ігоря Довганя офіцери військового органу управління спільно з представниками Львівського обласного військового комісаріату ознайомилися з ходом лікування поранених, обговорили з керівництвом військово-медичного закладу шляхи вирішення проблемних питань підлеглих та чинники, які сприятимуть якнайшвидшому відновленню здоров’я воїнів.

Під час привітання полковник Віталій Челбін побажав бійцям здоров’я, наснаги та терпіння на шляху до цілковитого одужання. У відповідь молодший сержант Денис Конаненко, який нещодавно отримав кульове поранення на Світлодарській дузі, подякував за турботу та запевнив присутніх, що вже готовий до бою та не може дочекатися повернення на схід України.

У Мукачівському військовому госпіталі двох військовослужбовців служби за контрактом, які відновлюють своє здоров’я після поранення відвідав командир 128 окремої гірсько-піхотної бригади – герой України полковник Сергій Шептало.

12.01.2017Офіцер прес-служби Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец



Рівне-Ракурс №10 від 12.01.2017p. 
На головну сторінку