Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №793 від 19.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

За допомогою кнопки «терміновий виклик поліції» затримали крадіїв

За допомогою кнопки «терміновий виклик поліції» затримали крадіїв

Відвідувачі супермаркетів намагалися поцупити з прилавків спиртні напої, однак на заваді стали працівники магазину і поліцейські охорони.

10 січня близько 14-ої години працівники одного з торгових закладів Рівного натиснули «тривожну» кнопку поліції. На виклик прибули поліцейські охорони. У супермаркеті повідомили про намір крадіжки одним із відвідувачів. 31-річний житель Рівненського району намагався винести за межі каси неоплачений товар – пляшку горілки.

Кількома днями раніше близько 20.00 години вечора наряд взводу реагування батальйону поліції охорони отримав повідомлення від оператора центру технічної охорони про спрацювання засобів тривожної сигналізації в супермаркеті, що охороняється. У торговому закладі невідомий громадянин також намагався здійснити крадіжку пляшки горілки. Працівники магазину вчасно помітили підозрілу поведінку горе-покупця, що й допомогло попередити протиправне діяння. Любителем «дармового» алкоголю виявився 57-річний мешканець обласного центру.

Для встановлення деталей двох подій правопорушників запросили до Рівненського відділу поліції.

За протиправні дії зловмисники понесуть адміністративну відповідальність за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення – дрібне викрадення чужого майна шляхом крадіжки. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправних робіт на строк до одного місяця або адміністративного арешту на строк до десяти діб.

19.01.2017Управління поліції охорони в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2017p. 
На головну сторінку