Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №794 від 26.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Депутат переховував тіло робітника, який загинув на будмайданчику

24 січня, на брифінгу начальник ГУ НП у Рівненській області Олександр Панасюк розповів про хід розслідування справи у смерті 35-річного мешканця села Гориньграда Андрія Артвінського, який ще на початку грудня впав із новобудови у Рівному та загинув. Правоохоронці підозрюють у причетності до приховування тіла чоловіка депутата Рівненської міської ради Олександра Бабата, на будові якого той працював.

- Причина смерті Андрія Артвінського – падіння з висоти, - повідомив головний поліцейський області Олександр Панасюк. – Найближчим часом правоохоронці вручать підозру депутатові Олександру Бабату, адже доказів його причетності до приховування тіла чоловіка зібрано достатньо. Якщо його провина буде доведена ще й у суді, то санкція статті, яку йому інкримінують, передбачає максимальне покарання до трьох років тюрми.

Окрім того, Панасюк сказав, що слідство підтверджує, що рідним Артвінського пропонували гроші, аби ті не зверталися до поліції.

Нагадаємо, Андрій Артвінський безслідно зник у грудні минулого року. До правоохоронців звернулася його сестра і повідомила, що чоловік кілька днів не виходить на зв`язок. Відомо було, що він працював на будові у Рівному, що на вулиці Київській. Це будівництво приписують саме рідним депутата Олександра Бабата.

Через кілька днів поліцейські у лісовому масиві села Олександрія знайшли тіло Андрія. Пізніше з’ясувалося, що він загинув, впавши на будові, а депутата Бабата підозрюють в тому, що певний час переховував тіло. Родині ж покійного за мовчанку пропонували 100 тисяч гривень: 50 тисяч матері чоловіка, а ще 50 тисяч – на рахунок семирічному синові, якого Андрій виховував сам, без дружини.

26.01.2017За повідомленням press-centr.com.ua



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2017p. 
На головну сторінку