Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №794 від 26.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

В Управлінні поліції охорони Рівненщини почала діяти поліцейська комісія

В Управлінні поліції охорони Рівненщини почала діяти поліцейська комісія

Відбулось перше засідання поліцейської комісії в Управлінні поліції охорони в Рівненській області, яка найближчим часом розпочне свою роботу з відбору кандидатів на службу в поліції.

Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», наказу МВС України від 25.12.2016 № 1631 «Про організацію добору (конкурсу) та просування по службі поліцейських», для забезпечення прозорого відбору на службу в органи поліції, об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, відповідності займаній посаді, в Управлінні поліції охорони в Рівненській області створено поліцейську комісію.

Для забезпечення максимальної прозорості у процесі комплектації лав Управління поліції охорони, до складу новоутвореного органу увійшли як правоохоронці, так і представники громадськості.

Засідання поліцейської комісії Управління поліції охорони відбулося під голувуванням начальника УПО в Рівненській області полковника поліції Олександра Гаврилюка.

До складу поліцейської комісії входять 5 осіб:

- представник, визначений Міністром внутрішніх справ України, не з числа поліцейських, Баланчик Ю.М. – заступник голови Рівненської профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України;

- представник, визначений Головою Національної поліції України, лейтенант поліції Мерчук С.Ю. – начальник Управління патрульної поліції у м.Рівному Департаменту патрульної поліції Національної поліції України;

- представник, визначений Управлінням поліції охорони в Рівненській області, підполковник поліції Володимир Нацик – заступник начальника Управління поліції охорони в Рівненській області;

- два представники громадськості: Гарват П.О – заступник деректора інституту права Національного університету водного господарства та природокористування; Дроздюк О.А. – головний спеціаліст з питань правової та організаційно-методичної роботи Рівненської обласної профспілкової організації працівників державних установ.

До основних повноважень поліцейської комісії належить проведення відбору на службу та конкурсу для призначення на вакантні посади в органи поліції.

В ході засідання було обрано голову комісії – Баланчика Ю.М. та секретаря – Володимира Нацика, а також затвердили порядок денний та склад робочої групи УПО для забезпечення та проведення конкурсу на службу в Управлінні поліції охорони в Рівненській області.

Управління поліції охорони в Рівненській області

26.01.2017



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2017p. 
На головну сторінку